Op zoek naar een doorzichtig windscherm?

Er zijn niet veel doorzichtige windschermen op de markt. Daarom voelt het zoeken naar een goed windscherm, waar je ook nog eens door heen kunt kijken als een speld in een hooiberg. Gelukkig is hier een top 5 van goede, en ook nog eens doorzichtige windschermen.

Isabella Linea 4-delig

Isabella Linea 4-delig doorzichtig windscherm

Bekijk dit scherm bij Kampeerwereld ›

Dit Isabella windscherm is, zoals elk windscherm van Isabella, van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Tevens is er veel aandacht in de details gestopt. Zo is het doek nauwkeurig afgewerkt en is het plastic raam van hoge kwaliteit.

Dankzij het goede stabilo-systeem staat het doek ook erg stabiel, zelfs met veel wind. De stokken zijn gemaakt van het stevige CarbonX wat ervoor zorgt dat het naast stevig ook een lichtgewicht is. Het windscherm wordt geleverd met een opbergtas, waarmee je hem ook makkelijk mee op reis kunt nemen.

Lengte: 460 cm
Hoogte: 110 cm
Materiaal: Isacryl en PVC
Gewicht: 5,6 kg

Merk: Isabella
Prijs: € 310,-

✔️  Getinte ramen
✔️ Vensters van doorzichtig folie

✔️ Simpel op te zetten

✔️ Makkelijk op te bergen en op te zetten
✔️ Duurzaam (bewerkt met zink)


Gebogen windscherm ESVO Mistral 395 met 3 ramen

Gebogen doorzichtig windscherm ESVO Mistral 395 met 3 ramen

Bekijk dit scherm bij bol.com ›

Dit windscherm heeft met zijn gebogen materiaal een erg elegante uitstraling, dit komt niet enkel doordat hij gebogen is. Ook het materiaal (Ten Cate All Season) en de afwerking van het doek is van hoge kwaliteit. Het venster is bovendien UV bestendig, zo kan je nog meer genieten van het buitenleven!

Bovendien heb je nauwelijks last van scheerlijnen, hij staat namelijk enkel aan de zijkanten vast. Dit doorzichtige windscherm is desondanks wel erg stevig dankzij de dikwandige aluminium boogstokken en stalen staanders. Al met al, echt een knap staaltje windscherm.

Lengte: 310 cm
Hoogte: 140 cm
Materiaal: Polyester
Gewicht: 8 kg
Merk: ESVO
Prijs: € 250,-

✔️  Stevig frame tegen harde wind
✔️ Kan ook zonder scheerlijnen gebruikt worden

✔️ Moderne (gepatenteerde) vorm

✔️ Ook met halve ramen beschikbaar voor meer privacy


Brulo doorzichtig windscherm 180×300

Brulo doorzichtig windscherm 180x300

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

Het uittrekbare windscherm wordt bevestigd aan de muur, door middel van een gecoate aluminium cassette, en aan de vloer dankzij de vloerbevestiging. Dit maakt het doorzichtige windscherm van Brulo zeer geschikt voor het terras van je permanente vakantiehuis.

Een van de grootste voordelen is dat he teen lekker hoog windscherm is, zo creëer je echt een plekje rust en privacy voor jezelf. Het windscherm is eenvoudig op te bergen dankzij het rolsysteem, zo is het windscherm zo uitgerold en weer ingerold als dit nodig is.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 180 cm
Materiaal: Polyester

Gewicht: 14 kg
Merk: Brulo
Prijs: € 200,-

✔️ Praktisch
✔️ Zomers design

✔️ Ankers om de bevestigingspaal op gras te bevestigen beschikbaar
✔️ Ook te verkrijgen in de kleuren wit en antraciet
Niet geschikt voor tijdelijk gebruik


Walker WS-1 Doorzichtig Windscherm

Bekijk dit scherm bij Kampeerwereld › Bekijk dit scherm bij Vrijbuiter ›

Dit windscherm is gemaakt van Ten Cape materiaal, dit is een katoenen doek met de extra stevigheid van polyester. Van ditzelfde materiaal worden hoogwaardige tenten gemaakt. Door dit materiaal te gebruiken is het windscherm erg duurzaam en van hoge kwaliteit.

Bovendien is het windscherm voor de helft doorzichtig, zo heb je het gemak dat je uit de wind zit, en het genieten van het uitzicht gecombineerd. Zo hoef je niet bang te zijn dat spullen wegwaaien, maar kan je wel alles blijven zien. Ideaal om een eigen plekje te creëren op bijvoorbeeld een winderige camping!

Lengte: 450 cm
Hoogte: 150 cm
Materiaal: Polyester
Merk: Walker
Prijs: € 260,-

✔️ Creëer je hoekje rust
✔️ Gemakkelijk en snel op te zetten

✔️  Instructievideo hoe je hem moet opzetten beschikbaar
✔️   Goede prijs-kwaliteit verhouding


Eurotrail Arc – Windscherm – Met raam – Grey

Eurotrail Arc - Windscherm doorzichtig - Met raam – Grey

Bekijk dit scherm bij bol.com ›

Dit windscherm van Eurotrail is niet volledig doorzichtig. Echter zijn er niet veel doorzichtige windschermen op de markt, vandaar dat deze de lijst afsluit. Hij heeft echter wel twee boogramen aan de zijkanten, en is bovendien ook nog eens een erg voordelige koop.

Zoals ze zelf beschrijven, het is een oerdegelijk windscherm. Dit is het ook. Dat beamen de gebruikersbeoordelingen die gevonden zijn over dit windscherm: “Great product, good for camping”. Dus al zoek je een basic windscherm, maar wel met een beetje uitkijk, dan is dit je windscherm!

Lengte: 500 cm
Hoogte: 150 cm
Materiaal: PVC
Gewicht: 4 kg
Merk: Eurotrail
Prijs: € 100,-

✔️  Lekker lang
✔️
Degelijk windscherm
✔️ Lichtgewicht

Minste uitkijk vergeleken met andere uit deze lijst