Wat is de beste Campingaz koelbox?

Op zoek naar een Campingaz koelbox? Dan zit je hier goed! Ik heb alle Campingaz koelboxen opgezocht, bekeken en hier onder beschreven.

Campingaz is al 70 jaar expert in outdoor artikelen, in 1949 op gericht door 3 Franse ingenieurs: Colomb, Corlet en Sillon. Campingaz is bekend geworden van zijn eerste product, de hervulbare gasfles.

Maar tegenwoordig maken ze ook vele andere artikelen. Campingaz maakt al jaren veilige, betrouwbare kampeerproducten met optimaal design, die je nooit in de steek zullen laten.

In 1975 werden de eerste koelboxen van Campingaz verkocht. Vervolgens zijn ze in 1977 begonnen met koelboxen produceren van Isotherm materiaal, die het eten en drinken langer koel houden dan in een tas! Een doorbrekend idee! Tegenwoordig bevatten hun koelboxen nog steeds het betrouwbare Isotherm materiaal, zodat eten en drinken wel 24 uur koel blijft!


Campingaz Icetime Koelbox

Campingaz Koelbox Icetime

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Vrijbuiter ›

Deze eenvoudige Campingaz koelbox behoort tot de serie Campingaz Icetime. Gemiddeld krijgt deze simpele koelbox een 4,6 uit 5 sterren van 25+ gebruikersbeoordelingen. Hierbij wordt de goede kwaliteit regelmatig aangestipt, en ook is hij instinctief erg handig in gebruik.

Deze Campingaz Icetime koelbox is ook in andere formaten beschikbaar, zoals de 26 liter variant. In deze Koelbox van Campingaz past natuurlijk meer in. Het is een passieve koelbox, wat inhoudt dat hij maximaal 17 uur koelt als er genoeg koelelementen gebruikt worden (die bevroren uit de vriezer in de koelbox gedaan worden).

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 30 x 18 x 38 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 1,9 kg
Inhoud: 13 L
Prijs: € 25,-

✔️ Handig als tafeltje te gebruiken
✔️ 17 uur koel

✔️ Typisch Campingaz blauw
Past net geen rechte fles in


Campingaz Icetime Plus

Campingaz Icetime Plus

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Vrijbuiter ›

Gezellig een dagje eropuit met een groep vrienden of familie? Geen probleem, dankzij zijn lekkere ruime inhoud kan er genoeg mee, en blijft alles lekker koel, zodat je ook tijdens de lunch lekker van je broodjes kunt genieten. Deze Campingaz koelbox geeft waar voor zijn geld, en laat je genieten van heerlijke dagjes weg.

Deze fraaie koelbox is uiteraard van goede Campingaz kwaliteit, het is een koelbox die wel tegen een stootje kan! Hij voelt ook stevig en praktisch aan, en zoals hij aanvoelt, zo is hij ook! Je zou verwachten dat bij zoveel ruimte, dat hij ook lomp zou zijn. Dit is gelukkig niet het geval!

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 32 x 41 x 46 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 2,6 kg
Inhoud: 30 L
Prijs: € 35,-

✔️ Te bestellen in 26 L en 30 L
✔️ Ruimte voor 6x 1,5L flessen

✔️ Ideaal voor een dagtrip met picknick
Deksel vast aan de box


Campingaz Isotherm Extreme

Campingaz koelbox Isotherm Extreme

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Coolblue ›

Deze fijne blauwe koelbox Campingaz is beschikbaar in zowel 10 liter als 17 liter inhoud.  Het gebruik van deze koelbox is simpel, en gaat zoals je denkt. Hij is ook erg makkelijk om mee te nemen dankzij zijn stevige hendel die goed vast zit aan de zijkant.

Hij dankt zijn Extreme aan het feit dat er 250 kilo gewicht op kan, zonder dat deze breekt. Daarnaast is hij extra goed geïsoleerd omdat de Isotherm Isolatie niet alleen in de zijwand, maar ook in de onderkant en de deksel gemonteerd zit! Hij koelt dus beter dan bovenstaande Campingaz koelboxen.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 42 x 25 x 36 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 1,4 kg
Inhoud: 17 L
Prijs: € 45,-

✔️ Beschikbaar in 10 L en 17 L
✔️ Stevig

✔️ Welgevormd design
Koelelementen nodig voor gebruik


Campingaz Icetime Plus Extreme

Campingaz Icetime Plus Extreme

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Coolblue ›

Deze Campingaz koelbox is het beste van de Icetime serie koelboxen gecombineerd! Zowel de box als het deksel zijn volledig voorzien van PU schuimisolatie. En ondanks dat alles is het nog steeds een lichtgewicht die gemakkelijk mee te nemen valt door de stevig gemonteerde hendel.

Tevens kan ook hier de koelbox heel gemakkelijk gebruikt worden om op te zitten, of als tafeltje. Daarnaast is deze blauwe vriend ook beschikbaar met 25 liter, 29 liter, 37 liter en 41 liter inhoud! Dus er is er vast een die geschikt is voor jouw familietrip, of juist gezellig uitje met z’n tweeën.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 35 x 55 x 41 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 3,9 kg
Inhoud: 37 L
Prijs: € 75,-

✔️ Koelt tot wel 34 uur!
✔️ Deksel met twee bekerhouders

✔️ Geurloos dankzij geïnjecteerde antimicrobiële toevoeging in de plastic behuizing
Koelelementen nodig


Campingaz Powerbox Plus

Campingaz Powerbox Plus 8824956 koelbox

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Bever ›

De koelbox Campingaz Powerbox Plus heeft tot 30% meer isolatievermogen dan zijn voorganger en is daardoor energiezuiniger geworden. In vergelijking met de andere Campingaz koelboxen is deze uniek, omdat hij thermo elektrisch is. Het is dus mogelijk om deze koelbox te koelen via het stopcontact (230V) en in de auto (12V).

Vergeleken met andere koelboxen is hij wel iets lawaaiig en is de deksel lastig te openen als hij aan staat. Het geluid komt omdat er minder materiaal gebruikt is om de motor te isoleren, als gevolg is het gewicht van deze koelbox wel lekker licht vergeleken met andere thermo elektrische koelboxen!

Koeltechniek: Thermo elektrisch
Afmetingen: 32 x 41 x 47 cm
Aansluiting: 230V + 12V
Gewicht: 3,9 kg
Inhoud: 28 L
Prijs: € 90,-

✔️ Fraai design
✔️ Voordelige koop

✔️ 4 van de 5 sterren uit ±100 reviews
✔️ Beschikbaar in 24L, 28L en 36 L
Hard geluid


Psst, niet de informatie gevonden die je zocht? Zoek je bijvoorbeeld een koelbox voor op de camping? Of ben je nieuwsgierig geworden naar elektrische koelboxen door de Campingaz Powerbox Plus?