Goede hangende terrasverwarmer kopen? – Top 5

Zoek jij een hangende terrasverwarmer? Dan kan dit artikel je een hoop zoekwerk besparen. Wij hebben namelijk onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste hangende terrasverwarmers, en zijn tot onderstaande top 5 uitgekomen. We hebben gekeken naar prijs-kwaliteit verhouding, specificaties en gebruikersbeoordelingen.


Eurom Golden 2000 Shadow | hangende terrasverwarmer

Eurom Golden 2000 Shadow hangende terrasverwarmer

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue›

Deze Eurom terrasverwarmer is van de nieuwste technologie en verdiend de naam Shadow collectie. De lampen zijn namelijk van nieuwe technologie die geen onnodig licht geven, maar wel warmte. Door deze nieuwe technologie wordt de warmte ook niet door de lucht weg gewaaid. Deze hangende terrasverwarmer is efficiënt en milieuvriendelijk!

Bovendien haalt deze topper een 4,1 uit 5 sterren van meer dan 300 reviews. Deze reviews zijn over het algemeen zeer te spreken over de kwaliteit van de terrasverwarmer, en de eenvoud waarmee hij te bedienen is dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Al met al, gegarandeerd genieten met deze hangende terrasverwamer van Eurom.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Hangend
Vermogen: 2000W
Merk: Eurom
Prijs:
€ 175,-

✔️ Voor oppervlaktes tot 25m2
✔️ Twee warmtestanden (én uit-stand)

✔️ Ook in 1500W en 2500W beschikbaar
✔️ Hoog isolatiegehalte zodat hij heel het jaar door kan blijven hangen
✔️ 4,1 uit 5 sterren van 300+ reviews


Garden Impressions | Hangende heater | Mat Wit |

Garden Impressions - Bordeaux - Hangende heater - 43CM – Mat Wit - 1500W

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij fonQ ›

De lichtstraal is redelijk klein maar genoeg voor een hele party tent, maar wel erg intensief. Deze eenvoudige terras heater heeft twee standen, aan (1500 Watt) en uit (0 Watt). Omdat ze dit twee standen noemen zijn er wat reviews negatief, maar verder is het een erg goede hangende terrasverwarmer.

Bovendien is het werkelijk een plaatje, met zijn elegant gevormde design valt deze echt op in deze lijst hangende terrasverwarmers. Zo is hij naast wit ook beschikbaar in Carbon Grey en Taupe, zodat er voor elke tuin, terras, parasol of veranda een gepaste terrasverwarmer te vinden is.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Hangend
Vermogen: 1500W
Merk: Garden Impressions
Prijs:
€ 65,-

✔️ Mooi elegant design
✔️ Werkt eenvoudig en fijn
✔️ 4,6 uit 5 sterren

✔️ Ook beschikbaar in Carbon Grey en Taupe
Één warmtestand


Eurom Partytent heater 1502

Eurom heater Partytent 1502 - RVS - 1500W

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij FonQ ›

Eurom is een specialist in terrasverwarmers, geen wonder dat hij dus twee keer in deze lijst te vinden is. Ook deze hangende terrasverwarmer voldoet aan de eisen van een Eurom terrasverwarmer. Hij heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, en een goede levensduur.

Deze heater heeft twee warmtestanden (750Watt en 1500 Watt), en kan tot 14m2 met gemak verwarmen. Ideaal voor onder een party tent, of onder de overkapping. Als hij ook nog eens spatwaterdicht was geweest was hij ideaal geweest, maar dat is hij niet. Echter, het blijft een aanrader.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Plafondhanger
Vermogen: 1500W
Merk: Eurom
Prijs:
65,-

✔️ Twee warmtestanden
✔️ Voordelige prijs
✔️ Eenvoudige montage

✔️ 4,8 uit 5 sterren van 50+ reviews


MaxxGarden Terrasverwarmer | Hangend | Retro design

MaxxGarden Retro Hangende Terrasverwarmer - Retro design - 1500 W

Bekijk deze heater bij bol.com ›

Gezellig blijven natafelen is dankzij deze hangende terrasverwarmer een fijne aangelegenheid. Met zijn retro design is het een unieke terrasverwarmer. En dankzij de spatbestendigheid kan hij ook blijven hangen bij een regenbui. Blijf lekker warm zitten, en geniet van de avond.  

Is 1500 Watt niet warm genoeg voor je? Hij is ook beschikbaar in 2050 Watt, zo kun je ook in de winteravonden gewoon op de veranda buiten zitten. Met veelal positieve reacties, waarvan de meeste de terrasverwarmer nog beter vonden dan gedacht, behoort deze zeker in de top 5 thuis.  

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Plafondhanger
Vermogen: 1500W
Merk: MaxxGarden
Prijs:
100,-

✔️ Retro design
✔️ Goede prijs-kwaliteit
✔️ 5000 gebruiksuren

✔️ 4,6 uit 5 sterren van 20+ reviews


Toolland TC78020 | Hangende terrasverwarmer

Toolland TC78020 | Hangende terrasverwarmer

Bekijk deze heater bij bol.com ›

De laatste in deze lijst is deze hangende terrasverwarmer. Hij is makkelijk tot een hoek van 45° in te stellen. Bovendien is hij spatwaterdicht, zo is een kleine regenbui geen probleem voor deze warme vriend. Bovendien heeft deze ook een valbeveiliging, wat hem extra veilig maakt. Zo zorgt hij voor een fijne en vertrouwde omgeving!

Daarnaast heeft deze hangende terrasverwarmer ook een fijne inhoud. Zo heeft hij drie verschillende warmtestanden, van 650 Watt, 1300 Watt naar 2000 Watt. De gebruikersbeoordelingen zijn lovend over de gemakkelijke montage, maar bovenal over de voordelige prijs.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Hangend
Vermogen: 2000W
Merk: Perel
Prijs:
€ 35,-

✔️ Makkelijk in gebruik
✔️ Eenvoudige montage

✔️ Voordelige prijs
✔️ 3,9 uit 5 sterren van 200+ reviews
✔️ Ook beschikbaar met standaard als Tristar
Kort snoer