Op zoek naar een goede RVS tuinhaard?

Hier hebben we een aantal goede tuinhaarden van RVS op een rij gezet.

De afkorting RVS staat voor Roestvast Staal. Roestvast Staal bestaat uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS is corrosiebestendiger dan gewoon staal, dit komt doordat het materiaal van een oxide laag is voorzien. Deze oxide laag ontstaat wanneer chroom in aanraking komt met zuurstof. RVS is alleen roestvast als deze beschermlaag niet is aangetast.

Dit zijn 5 goede RVS tuinhaarden die lang mee gaan. Hierbij hebben we gekeken naar de specificaties, de reviews en prijs-kwaliteitsverhouding.

Stokem RVS Terraskachel

Stokem RVS Terraskachel

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com › Bekijk deze tuinhaard bij FonQ ›

Een echte goede RVS tuinhaard is deze van het merk Stokem. Hij is heel robuust en heeft een zwarte of bruine kleur. Naarmate je hem vaker gebruikt zal hij ook een mooi patroon krijgen van de hitte. Hij is veilig in gebruik dankzij zijn deur met dik hittebestendig glas en omvalbeveiling. De deur maakt gebruik van slimme luchttoevoer zodat het vuur gelijkmatig blijft branden.

Met de 2,3 meter lange schoorsteen heb je geen last van de rook. Het is de ideale partner voor sfeer en warmte, maar je kan ook koken of grillen met deze RVS tuinhaard. Er zijn allerlei accessoires te koop zoals een Dutch oven, een kook-greep en een BBQ grillrooster.

Afmetingen: 24.5 x 24.5 x 235.0 cm
Gewicht: 23 kg
Materiaal: RVS 304
Grillrooster: Optioneel
Houtopslag: Nee
Prijs: € 800,-

✔️ Slimme luchttoevoer
✔️ Mooi design
✔️ Verschillende accessoires te koop
✔️ Lange schoorsteen van 2,3 meter


FJOER Tûk RVS

FJOER Tûk RVS

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com ›

Mocht je meer op zoek zijn naar een goede tuinhaard met modern design is deze Fjoer Tûk iets voor jou. Hij is iets vierkanter en heeft een mooie zwarte kleur. Ook deze tuinhaard is gemaakt van hoogwaardig RVS waardoor hij een lange levensduur heeft.

Aan de zijkanten zitten twee fraaie RVS handgrepen, hierdoor is hij makkelijker te verplaatsen. Het rookkanaal van deze tuinhaard is afneembaar. Zonder rookkanaal is hij 73 centimeter hoog, en met rookkanaal 2 meter. Bij deze tuinhaard krijg je 5 jaar garantie op doorbranden.

Afmetingen: 41 x 36 x 200 cm
Gewicht: 35 kg
Materiaal: RVS
Grillrooster: Nee
Houtopslag: Nee
Prijs: € 495,-

✔️ Mooi design
✔️ Rookkanaal is afneembaar
✔️ Twee fraaie RVS handgrepen
✔️ 5 jaar garantie op doorbranden


Magma Tuinhaard RVS

Magma Tuinhaard RVS

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com ›

Van tuinhaarden met schoorsteen even een RVS tuinhaard met heel ander design. Zijn design is uniek en goed over nagedacht. De lucht circuleert op een speciale manier door de haard heen en wordt naar voren gestuwd zodat de warmte niet vervliegt.

Hij beschikt ook over een slimme clean-burn technologie waardoor je minder last van rookvorming hebt. De kleur zal nadat je hem vaker hebt gebruik verkleuren naar een koper kleurige gloed. Bij de tuinhaard kan je ook verschillende accessoires aanschaffen zoals een BBQ-set, pizza-set of afdekhoes. Hij kan prima onder een overkapping of op het terras staan.

Afmetingen: 60 x 42 x 66 cm
Gewicht: 15 kg
Materiaal: Gepolijst RVS
Grillrooster: Optioneel
Houtopslag: Nee
Prijs: € 480,-

✔️ Uniek design
✔️ Kleiner en lichter in gewicht
✔️ Veel stralingswarmte dankzij circulatie
✔️ Minimale rookvorming


Gardenmaxx RVS Tuinhaard Terraskachel Cotopaxi

Gardenmaxx RVS Tuinhaard Terraskachel Cotopaxi

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com ›

Deze RVS tuinhaard was het eerste ontwerp van Gardenmaxx uit 1999. Zijn design is simpel maar hij doet gewoon wat hij moet doen, en dat is vuur stoken. Een van de eerste personen die hem 20 jaar geleden aanschafte maakt er nog steeds graag gebruik van.

Hij heeft drie poten en twee handvatten aan de zijkant. De schoorsteen heeft een lengte van 73 centimer, in totaal is hij 1,85 meter hoog. Hij is voorzien van regenkap zodat er geen regen in kan komen.

Afmetingen: 48 x 48 x 185 cm
Gewicht: 20.5 kg
Materiaal: RVS 304
Grillrooster: Optioneel
Houtopslag: Nee
Prijs: € 595,-

✔️ Eerste model van Gardenmaxx uit 1999
✔️ Voorzien van regenkap

✔️ Eerste persoon die hem kocht gebruikt hem nog steeds


HTW Firestar Fantastico RVS Tuinhaard

HTW Firestar Fantastico RVS Tuinhaard

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com ›

Als je echt op zoek bent naar een grote tuinhaard die ook ideaal is voor barbecueën is deze Firestar Fantastico zeer geschikt. Het is een RVS tuinhaard met zeer lange schoorsteen van 2,5 meter hoog. Bedenk van te voren waar je hem wilt hebben, want hij is ook echt zwaar. Gelukkig hoef je hem niet te tillen, hij heeft vier gelagerde wielen (die niet zichtbaar zijn) waar je hem mee kan verplaatsten.

Hij beschikt over een volledige dubbelwandige RVS kap, een luxe vonkenvanger, een dubbelwandige en geïsoleerde verbrandingskamer, vuurvaste stenen in het stookgedeelte, groot verstelbare grillrooster, een gietijzeren asrooster en een uitneembare aslade. Hij wordt in Duitsland gemaakt en heeft na aanschaf 5 jaar garantie.

Afmetingen: 70 x 70 x 250 cm
Gewicht: 75 kg
Materiaal: RVS 201
Grillrooster: Ja
Houtopslag: Nee
Prijs: € 2000,-

✔️ Tuinhaard en BBQ in één
✔️ Lange schoorsteen van 2,5 meter
✔️ Vier gelagerde wielen
✔️ Schoorsteen beschikt over een luxe vonkenvanger
➖ Zwaar