Hangmat met standaard kopen? – Top 5

Zoek je een hangmat waar een standaard is bijgevoegd? Het gemak van een hangmat waar al een standaard is meegeleverd is dat de hangmat sowieso past. Zo hoef je niet zelf een passende hangmat standaard te zoeken, en het risico te lopen dat de hangmat niet past of hij het gewicht niet aankan.

Een hangmat met standaard is vaak ideaal om mee te nemen in bijvoorbeeld de camper. Dit omdat hij vaak gemakkelijk opgeborgen kunnen worden, en het in en uit elkaar zetten snel gedaan is. Zo geniet je ook op de camping of op het strand van het ultieme vakantiegevoel!

Een top 5 is gemaakt op basis van gebruikersbeoordelingen, kwalificaties en prijs.


Hangmat met Standaard 2 Persoons met Bekerhouder VITA5

Hangmat met Standaard 2 Persoons met Bekerhouder -

Bekijk de hangmat bij bol.com ›

Deze vrolijke hangmat is beschikbaar in vijf verschillende kleuren: blauw/wit/bruin, groen/blauw/bruin, rood/geel/bruin, blauw/wit/beige en grijs. Zo is er altijd een die jou het ultieme relax gevoel geeft. Het opzetten van deze hangmat met standaard is eenvoudig, en kan dankzij de rubberen doppen zowel binnen als buiten staan.

Een uniek kenmerk van deze hangmat is de bekerhouder, zo kan je rustig heen en weer schommelen zonder dat je drinken morst. Bovendien vinden de reviews het tafeltje erg handig dankzij de inkepingen, zo kan je het glas ook niet per ongeluk om stoten!

Materiaal: Polyester
Lengte: 250 cm
Breedte: 110 cm
Draagvermogen: 205 kg
Merk: Vita5
Prijs: € 120,-

✔️ Beschikbaar in vijf kleuren
✔️ Met bekerhouder

✔️ Inclusief draagtas
✔️ 4,6 uit 5 sterren van 50+ reviews


Hangmat met Standaard 2 Persoons Vita5

Hangmat met Standaard 2 Persoons Vita5

Bekijk de hangmat bij bol.com ›

Deze Vita5 hangmat met standaard is van goede kwaliteit, voor een zachte prijs met goede gebruikersbeoordelingen en kan daarom niet missen in deze top. De hangmat voelt stevig aan, maar het doek is lekker zacht om in te gaan liggen en bovendien van weerbestendig en Uv-bestendig materiaal.

Het in (de-)monteren gebeurt gemakkelijk zonder gereedschap, en duurt misschien alleen de eerste keer een kwartiertje daarna gaat het een stuk sneller. Mocht de hangmat toch vies worden door de wonderen van natuur, zoals vogelpoep? Dan kan je de hangmat in de wasmachine stoppen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Materiaal: Katoen
Lengte: 250 cm
Breedte: 110 cm
Draagvermogen: 200 kg
Merk: Vita5
Prijs: € 150,-

✔️ Stevig
✔️ Geschikt voor zware personen

✔️ Beschikbaar in mooie kleuren
✔️ Inclusief afneembaar kussen
✔️ 4,9 uit 5 sterren van 30+ reviews


Amazonas Summerset Hangmat + Standaard

Amazonas-Summerset- Hangmat met Standaard

Bekijk de hangmat bij bol.com › Bekijk de hangmat bij Bever ›

Met de duidelijke instructies die bijgeleverd worden is deze hangmat met standaard zo in gemonteerd en klaar voor gebruik. De hangmat is volgens de reviews erg comfortabel en ziet eruit als van solide kwaliteit. Bovendien hangt hij lekker, zoals we gewend zijn van Amazonas een specialist in hangmatten.

Verschillende beoordelingen geven aan dat ze laag bij de grond hangen, maar dit kan ook te maken hebben dat ze de standaard niet volledig hebben benut. Zoals op de afbeelding te zien kan de standaard langer gemaakt worden om hoger te hangen.

Materiaal: Polyester
Lengte: 210 cm
Breedte: 120 cm
Draagvermogen: 120 kg
Merk: Amazonas
Prijs: € 140,-

✔️ Goede prijs/kwaliteit verhouding
✔️ Geschikt voor 1 persoon

✔️ 4,5 uit 5 sterren van 50+ reviews
Ligt laag bij de grond


Fatboy Headdemock met standaard

Bekijk deze hangmat bij Fonq ›

Deze hangmat met standaard wordt zoals te zien in de reviews enorm gewaardeerd, hij heeft niet voor niets 5 uit 5 sterren van 150+ beoordelingen. De prijs is wel fors hoger dan anderen uit deze top, maar dit komt omdat je uiteraard ook betaald voor de Fatboy kwaliteit en design.

Deze Fatboy hangmat beschikt over A-merk kwaliteit, en is erg duurzaam met twee jaar garantie. Het reinigen van de hangmat is simpel met een doekje te doen, en is daarom erg gemakkelijk in gebruik. Deze hangmat is een echte eyecatcher in je tuin.

Materiaal: Polyester, metaal en rubber
Lengte: 320 cm
Breedte: 140 cm
Draagvermogen: 150 kg
Merk: Fatboy
Prijs: € 420,-

✔️ Modieus design
✔️ Uitstekende kwaliteit

✔️ Water en vuil afstotend
✔️ Makkelijk te reinigen

✔️ 5 uit 5 sterren van 150+ reviews
Aanschafprijs


Vivere Combo – Double Desert Moon Hangmat met standaard

Bekijk de hangmat bij bol.com › Bekijk deze hangmat bij Fonq ›

Deze hangmat met standaard is gemaakt voor 1 persoon, met een maximaal draagvermogen van 204 kilogram. Als je er met 1 persoon in ligt is hij heerlijk breed en zeker ook geschikt voor lange mensen. Ook bij deze hangmat is de montage gemakkelijk, soms met een beetje kracht.

Volgens de reviews is de hangmat is gemakkelijk te verplaatsen, en voelt stevig aan. Bovendien voelt het doek zacht aan, en ligt de hangmat erg comfortabel om een dutje in te doen. Bovendien is de bijgevoegde draagtas erg geschikt om de hangmat mee te nemen.  

Materiaal: Polyester
Lengte: 250 cm
Breedte: 110 cm
Draagvermogen: 204 kg
Merk: Vivere
Prijs: € 160,-

✔️ Lekker lang
✔️ Fijne stof
✔️
Acht vrolijke kleuren beschikbaar
✔️ 4,5 uit 5 sterren van 150+ reviews