Bekijk de selectie oprolbare windschermen – Top 7

Zoek je een oprolbaar windscherm? Een winderscherm die makkelijk mee te nemen is dankzij het eenvoudige oprollen. Een windscherm is erg fijn om de buren buiten te houden, afstand te creëren, en natuurlijk de wind tegen te gaan.

De beste oprolbare windschermen zijn op een rijtje gezet die nu op de markt verkrijgbaar zijn, met de beste prijs/kwaliteit verhouding en beste reviews.

P.S. Zoek je geen oprolbaar windscherm maar een uittrekbaar windscherm?


Isabella windscherm Flex

Isabella windscherm Flex

Bekijk dit scherm bij Kampeerwereld › Bekijk dit scherm bij Vrijbuiter ›

Isabella windschermen behoren tot de beste windschermen die er verkrijgbaar zijn. Helaas betaal je voor die goede kwaliteit ook iets meer, maar aangezien ze erg duurzaam zijn betaald het zich uit. Je hebt zo jaren plezier van een Isabella windscherm!

Een oprolbaar windscherm zoals deze is naast stijlvol ook erg handig in gebruik. Gemakkelijk meenemen, en dankzij het rits systeem kan je gemakkelijk hem groter of kleiner maken. Daarnaast verlies je niet al je zicht, want er zit een klein doorzichtig raam in gemonteerd. 

Lengte: 400 cm
Hoogte: 140 cm
Materiaal: Polyester
Merk: Isabella
Prijs: € 250,-

✔️ Rits systeem (verlengbaar)
✔️ Handige opbergzak

✔️ Met ramen

✔️ Duurzaam (bewerkt met zink)


Travellife Bordeaux Windscherm

Travellife Bordeaux Windscherm

Bekijk dit scherm bij bol.com ›

Dit windscherm is oprolbaar, maar niet gemakkelijk om in je eentje op te zetten. Door zijn polyester materiaal is hij gemakkelijk schoon te maken met een doekje. Hij is ook eenvoudig mee te nemen omdat hij erg licht is, dankzij zijn kunststof stokken.

Deze Travellife boradeaux windscherm is relatief donker, wat ervoor zorgt dat hij het zonlicht gedeeltelijk tegenhoud. Zo kan je ook heerlijk in de schaduw zitten. Daarnaast het grootste voordeel is dat van goed werkende kwaliteit is.

Lengte: 400 cm
Hoogte: 100 cm
Materiaal: Polyester
Merk: Travellife
Prijs: € 45,-

✔️ Licht (2 kg)
✔️ Handig in gebruik

✔️ Met bewaarzak

Lastig in je eentje op te zetten


Isabella Windscherm Mega

Isabella Windscherm Mega

Bekijk dit scherm bij Kampeerwereld ›

Dit is een mega goede windscherm van Isabella, en tevens ook met zijn bijna 7 meter de grootste die ze hebben (tenzij je de Flex aan elkaar ritst). Hij blijft goed staan dankzij zijn stabilo mega systeem, een goed doordacht systeem voor de beste prestaties.

Wat meewerkt om ook met sterke wind te blijven staan zijn de stokken die gebruikt worden. Het is een oprolbaar windscherm met stalen stokken waarin zink verwerkt is. Dit maakt hem wel wat zwaar, maar zo hoef je je geen zorgen te maken om de windkracht!

Lengte: 690 cm
Hoogte: 120 cm
Materiaal: Acryl
Merk: Isabella
Prijs: € 250,-

✔️  Lang
✔️ Extra stevig

✔️ Simpel op te zetten

Gewicht


Eurotrail Windscreen

Eurotrail Windscreen

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

Een oprolbaar windscherm? De Eurotrail Windscreen is zelfs opvouwbaar tot een klein pakketje! Door zijn kleine formaat wanneer opgevouwen is hij makkelijk mee te nemen op reis, want hij neemt niet veel plek in beslag in de auto of in de fietstas!

Ook zijn gebruikers te spreken over de kwaliteit van de Eurotrail windscherm. Hij gaat niet snel kapot, ook niet na veel op- en afzetten. Daarnaast is het windscherm ook water resistent, dus als je op eens een stortbui over je heen kan je eerst andere kostbare spullen redden!

Lengte: 500 cm
Hoogte: 150 cm
Materiaal: Polykatoen
Merk: Eurotrail
Prijs: € 100,-

✔️  Kleine versie met raam beschikbaar
✔️ Goede kwaliteit

✔️ Kalme kleur


Abbey Camp windscherm

Abbey Camp windscherm

Bekijk dit scherm bij bol.com ›

Dit is een multifunctioneel windscherm, gemakkelijk in gebruik op de camping. Maar ook in de tuin is hij makkelijk neer te zetten. Hij bewaakt je privacy, maar hij houdt ook goed de wind tegen. Een sterke wind? Bind de scheerlijnen vast aan bomen, of met stevige haringen de grond in!

Met 140 cm is hij ook fijn hoog, zodat je volledig uit de wind zit als je op een klapstoel zit. Qua kleur is hij eenvoudig, maar heeft hij wel een elegante uitstraling. En mocht de 3 meter lengte niet lang genoeg zijn, dan is er ook nog een groter formaat van 4 meter beschikbaar.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 140 cm
Materiaal: Polyester
Merk: Abbey Camp
Prijs: € 50,-

✔️  Goede prijs
✔️ Ook groter formaat beschikbaar

✔️ Licht 1,5 kg

Geen handleiding


Yello Windscherm

Yello Windscherm

Bekijk dit scherm bij bol.com ›

Met 3,1 uit 5 sterren van 30+ reviews, geeft het aan dat er wisselende reacties zijn op het gebruik van dit windscherm. Hij staat toch in deze lijst omdat hij relatief goedkoop is, en als je niet veel verwacht kan hij ook niet tegenvallen.

Voordelen aan dit windscherm is dat je voor een kleine prijs veel windscherm krijgt. Dit oprolbare windscherm qais heerlijk lang, wel 462 cm, en redelijk hoog omdat hij aan de onderkant ruimte overlaat. Wil je de stokken diepen in de grond steken, dan is het doek 120 cm hoog.

Lengte: 462 cm
Hoogte: 150 cm
Materiaal: plastic
Merk: Yello
Prijs: € 50,-

✔️  Lekker lang
✔️ Hoog

Palen van hout (niet duurzaam)

Dun doek


Bo-Camp windscherm Solid Season

Bo-Camp windscherm Solid Season

Bekijk dit scherm bij bol.com › Bekijk dit scherm bij Vrijbuiter ›

Zoals veelgehoord in de reviews is het fijn dat dit oprolbare windscherm een lichtgewicht is (5,3 kg), eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen op de fiets. Echter is hij door zijn licht gewicht ook voornamelijk geschikt om een afscheiding neer te zetten, en niet zozeer om wind tegen te houden.

Hij is bij matige wind erg bruikbaar, en mee nemen gaat dit oprolbaar windscherm ook goed af. Het opzetten van dit windscherm wordt door gebruikers ook als eenvoudig ervaren. Echter moet je wel twee paar handen gebruiken om het windscherm op te zetten.

Lengte: 500 cm
Hoogte: 140 cm
Materiaal: Nylon
Merk: Bo-Camp
Prijs: € 80,-

✔️  Voldoende kwaliteit voor het geld
✔️ 3,9 uit 5 sterren van 10+ reviews

✔️ Eenvoudig

Zwakke haringen bijgeleverd