Een uittrekbaar windscherm kopen? Bekijk de top 5!

Deze windschermen worden aan 1 kant vastgemaakt, aan bijvoorbeeld de muur. Na gebruik kan je een uittrekbaar windscherm weer inschuiven, en laat je deze hangen aan de muur. Uitschuifbare windschermen zijn dus voor een permanent gebruik, dankzij de permanente muurmontage.

De top 5 is samengesteld door grondig onderzoek te doen naar reviews van gebruikers in verschillende landen + op verschillende sites, op basis van de prijs/kwaliteit verhouding en de specificaties.

Is een uittrekbaar windscherm niet wat je zoekt? Zoek je een windscherm dat los staat, zoals een oprolbaar windscherm?


TecTake windscherm 180×300

TecTake uittrekbaar windscherm

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

TecTake is een van de vooruitstrevende windscherm makers. Hun aanbod is divers, in verschillende lengte maten en hoogte maten. De behuizingen van de TecTake windschermen zijn van gecoat aluminium, wat het een duurzaam, stevig maar licht windscherm maakt.

Dit uittrekbare windscherm van TecTake heeft zeer goede reviews, en wordt met plezier gebruikt. Het opzetten gaat eenvoudig, en ook het gebruik gaat makkelijk doordat je eenvoudig het scherm uit kan schuiven en vast maakt aan de andere paal.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 180 cm
Materiaal: Polyester
Merk: TecTake
Prijs: € 150,-

✔️ Gecoat aluminium behuizing
✔️ Goede prijs/kwaliteit verhouding

✔️ Stevig gebouwd

✔️ 4,3 uit 5 sterren van 275+ reviews
✔️ Beschikbaar in ander kleuren en formaten


Lifetime Garden Windscherm 140×300

Uittrekbaar windscherm Lifetime garden 300x140cm

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

Dit uittrekbare windscherm is gemaakt door het Nederlandse merk Lifetime Garden, gevestigd in Eindhoven. De behuizing is slim gemaakt van aluminium waardoor het doek niet snel beschadigd, maar het nog steeds een lichtgewicht blijft.

Met zijn 3 meter lengte creëert hij een fijne afstand, maar ook korter is in te stellen. Daarnaast is hij 140 cm lang, dus geeft hij genoeg privacy en winddekking als je lekker zit. Daarnaast vertellen de reviews ook dat gebruikers tevreden zijn, en sommigen hebben zelfs meerdere besteld.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 140 cm
Materiaal: kunststof
Merk: Lifetime Garden
Prijs: € 140,-

✔️ Fraai design
✔️ Handig in gebruik

✔️ Goede kwaliteit

140 centimeter hoog


VidaXL Zonnescherm Uittrekbaar wind- / zonnescherm 160×300

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

Dit is een heerlijke groot uittrekbaar windscherm om op een effectieve manier de wind tegen te gaan. Dit scherm werkt ook erg goed tegen een laaghangende zon, en voor extra privacy. Dankzij het eenvoudige maar elegante ontwerp maakt dat dit windscherm een ideale aanvulling is voor in de tuin, terras, balkon, en campinghuis.

Het doek heeft een automatische terugrolfunctie, dus hij is eenvoudig op te bergen. Daarnaast is het PU gecoate doek uv-bestendig en waterbestendig. Daarnaast is het scherm internationaal verkocht, dus zijn er veel reviews te vinden met over het algemeen zeer goede beoordelingen.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 160 cm
Materiaal: Polyester
Merk: VidaXL
Prijs: € 145,-

✔️ Stalen behuizing
✔️ Beschikbaar in andere kleuren en formaten

✔️ Goede kwaliteit
✔️ 4,1 uit 5 sterren van 50+ reviews

Dunne stof


LeCo Duo windscherm 160×300

LeCo Windscherm uitschuifbaar

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

Een LeCo Duo uittrekbaar windscherm is uitschuifbaar aan twee kanten, hierdoor kan het windscherm gemakkelijk als hoekopstelling worden gebruikt. Zo kun je een hoekje creëren waar de wind niet bij kan. Dit maakt het windscherm is erg praktisch in gebruik.

Daarnaast is het grootste voordeel aan de LeCo Duo Windscherm de kwaliteit van het doek, met 280 gram/m2 polyester is het een dik doek. Dit betekent dat je er niet door heen kan kijken, wat natuurlijk de privacy vergroot en de schaduw die het kan creëren aangenamer maakt!

Lengte: 300 cm
Hoogte: 160 cm
Materiaal: Polyester
Merk: LeCo
Prijs: € 300,-

✔️ 280 gram/m2 polyester
✔️ 2 jaar garantie

✔️ Ook te gebruiken als hoekopstelling
✔️ Zeer professionele kwaliteit


Brulo ondoorzichtig windscherm 180×300

Bekijk dit windscherm bij bol.com ›

Dit zomerse windscherm is gemaakt van aluminium en polyester. Het aluminium is licht van kleur, waardoor het met het lichte doek een zomers gevoel afgeeft. Ook dit windscherm heeft als groot voordeel dat het dik en ondoorzichtig is terwijl hij een lichte kleur heeft.

Dit windscherm geeft je veel rust en privacy doordat hij 180 centimeter hoog is, en 300 centimeter in de lengte. Dit is ideaal in situaties waarbij de stoelen die gebruikt worden iets hoger zijn, maar ook als de wind van boven lijkt te komen.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 180 cm
Materiaal: Polyester
Merk: Brulo
Prijs: € 180,-

✔️ Praktisch
✔️ Zomers design

✔️ Ankers om de bevestigingspaal op gras te bevestigen beschikbaar