Geweldige koelboxen van het merk Coleman

Coleman is een Amerikaans bedrijf en begon ooit met het produceren van gaslampen in 1900. In 1905 werd de eerste voetbal wedstrijd in de avond gespeeld, belicht met de gaslampen van Coleman. Tijdens de tweede wereldoorlog produceerde het bedrijf gasbranders zodat de soldaten makkelijker konden eten.

In de jaren 50 begon het bedrijf met de aller eerste plastic koelbox. Tegenwoordig hebben ze goede koelboxen en kan je er voor al je kampeerartikelen terecht!


Coleman Fliplid 5 Koelbox

Coleman Fliplid 5 Koelbox

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›

Als je gaat picknicken of graag een koelbox naar werk wil meenemen is deze zeer geschikt. Hij is compact en heeft ruimte voor 4,7 liter inhoud. Er passen een paar blikjes drinken in en een lunchpakket. De deksel is afneembaar en kan je omtoveren tot klein dienblad met twee bekerhouders.

Het is een passieve koelbox wat inhoud dat hij niet op het stroom aangesloten kan worden. Je doet je etenswaren er koel in en deze koelbox zal ze nog 9 uur lang koel houden. Wil je ze nog langer koel houden? Dan is het verstandig om er een koelelement in te doen.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 27 x 20 x 18 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 0,8 kg
Inhoud: 4,7 L
Prijs: € 20,-

✔️ Lage prijs
✔️ Licht van gewicht

✔️ Deksel dient ook als tafeltje


Coleman Cooler 30QT Koelbox

Coleman Cooler 30QT Koelbox

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Kampeerwereld ›

Als je toch liever een grotere Coleman koelbox wilt, kan je voor deze Cooler 30QT gaan. Hij heeft plek voor 28 liter inhoud maar is ook nog in een maat groter, 56 liter, verkrijgbaar. De koelbox heeft een blauwe kleur en op de zwarte deksel zitten twee bekerhouders.

Hij heeft een koeltijd van maximaal 48 uur, als je het eten en drinken er al voorgekoeld in doet. Ook deze koelbox van Coleman is lekker licht van gewicht waardoor je hem eenvoudig meeneemt. Hij is hoog genoeg om er flessen van 1,5 liter in te doen.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 45 x 45 x 34 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 2,5 kg
Inhoud: 28 L
Prijs: € 50,-

✔️ Geschikt voor flessen van 1,5 liter
✔️ Maximale koeltijd van twee dagen

✔️ Beschikbaar in 15L, 28L en 56 L


Cooler 50 Qt Wheeled Xtreme

Cooler 50 Qt Wheeled Xtreme

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Vrijbuiter ›

Deze handige koelbox heeft wieltjes en een uitschuifbaar handvat waardoor je hem ook nog makkelijk verplaatst als hij vol zit. Hij is perfect voor lange autoritten of als je gaat kamperen. Hij heeft namelijk een goede isolatietechnologie waardoor de inhoud 5 dagen lang koud blijft, als de omstandigheden optimaal zijn.

In deze koelbox past 45 liter, dit betekent dat er 84 blikjes van 0,33 liter in kunnen. Het is een stevige koelbox waar je eventueel ook op kan zitten, tot een gewicht van 113 kg. De deksel heeft ook vier gaten waar flesjes of bekers in kunnen staan.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 58 x 46 x 44 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 5,9 kg
Inhoud: 47 L
Prijs: € 90,-

✔️ Deksel sterk genoeg om op te zitten
✔️ Met wieltjes en uitschuifbaar handvat

✔️ Tot 5 dagen koel dankzij goede isolatietechnologie


Coleman 70 Qt Xtreme

Coleman 70 Qt Xtreme

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Cooblue ›

Deze Xtreme Coleman koelbox heeft nog meer ruimte, namelijk 66 liter. Hierdoor is hij zeer geschikt voor sportevenementen, een weekje weg of tijdens een dagje varen met een grote vrienden groep. Je vult hem met ijs en hij zal dit tot 5 dagen bevroren houden. Ook bij een buitentemperatuur van 32 graden, dankzij zijn UV blocker.

Hij heeft een zware deksel die ook dient als houder voor 4 drankjes of als zitje. De naam Xtreme heeft hij te danken aan zijn hoogwaardige isolatie en onderdelen van roestvrijstaal. Hierdoor kan hij extreme omstandigheden aan in de buitenlucht. Hij is te verkrijgen in de kleur blauw of wit en in andere maten.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 72 x 40 x 44 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 6,1 kg
Inhoud: 66 L
Prijs: € 100,-

✔️ Geschikt voor extreme omstandigheden
✔️ Deksel sterk genoeg om op te zitten

✔️ Tot 5 dagen bevroren ijs dankzij hoogwaardige isolatie
Zwaar om te tillen als hij gevuld is