Tuinhaard met deur kopen? Top 5

Van plan een tuinhaard met deur aan te schaffen? Een tuinhaard met deur is wat veiliger en beschermt je tegen vonken. Hier hebben we een lijst gemaakt met goede tuinhaarden die een deur hebben. Sommige hebben een deur helemaal van glas en sommige hebben een vonkenscherm.

Stokem RVS Terraskachel

Stokem RVS Terraskachel

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com › Bekijk deze tuinhaard bij FonQ ›

Deze tuinhaard van Stokem is van hoge kwaliteit en heeft een deur met dik hittebestendig glas. Samen met de schoorsteen is hij 2,35 meter hoog. Dankzij deze hoge schoorsteen heb je geen last van de rook. Hij is geheel van RVS waardoor hij lang meegaat.

Je hebt bij deze tuinhaard met deur keuze uit zwart of roestkleur. Het is een gezellige tuinhaard, maar je kan er ook meteen mee koken. Zo is er de optie om een Dutch oven of grillrooster erbij te bestellen. De deur beschikt over een slimme luchttoevoer waardoor het vuur makkelijk aangaat en gelijkmatig blijft branden.

Afmetingen: 24.5 x 24.5 x 235.0 cm
Gewicht: 23 kg
Materiaal: RVS 304
Grillrooster: Optioneel
Houtopslag: Nee
Prijs: € 800,-

✔️ Slimme luchttoevoer
✔️ Gaat lang mee dankzij RVS
✔️ Verschillende accessoires te koop
✔️ Lange schoorsteen van 2,3 meter


Terrashaard BonFeu Bontino LP

Terrashaard BonFeu Bontino LP

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com › Bekijk deze tuinhaard bij FonQ ›

Een tuinhaard en barbecue in één. Daarnaast kan je er ook op koken, grillen en wokken. Dat scheelt weer ruimte in de tuin! Zelf is deze tuinhaard ook helemaal niet zo groot, hij heeft een diameter van 35 cm en is 153 cm hoog. Hij weegt ongeveer 16 kg. Ook bij deze tuinhaard heb je keuze uit twee kleuren.

Uiteraard heeft deze tuinhaard ook een deurtje. De deur is een afneembare vonkenscherm. Je kunt er dus nog doorheen kijken. De BonFeu Bontino LP is gemaakt van degelijk staal en voorzien van een hittebestendige coating. De schoorsteen is eventueel te verlengen en voorzien van een deksel tegen inregenen.

Afmetingen: 35 x 35 x 153 cm
Gewicht: 16 kg
Materiaal: Staal
Grillrooster: Ja
Houtopslag: Nee
Prijs: € 200,-

✔️ Multifunctionele tuinkachel
✔️ Met verlengbare schoorsteen
✔️ Deksel tegen inregenen inbegrepen
✔️ Wordt geleverd met grillrooster en wokring


Relaxdays – Tuinhaard met deur

Relaxdays - Tuinhaard met deur

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com ›

Deze leuke tuinhaard met deur van Relaxdays is ook een goede optie. Hij heeft een schuifdeurtje wat ook een vonkenscherm is. Hij is dus niet helemaal dicht, maar dit scherm houdt de ergste vonken tegen wat hem al een stuk veiliger maakt.

De rook gaat doormiddel van de afvoerpijp omhoog, in totaal is hij 1,2 meter lang dus dat valt best mee. Hij is tobuust en gemaakt van warmtegeleidend staal. Op het rooster kan je de hout stapelen en de poten beschermen de ondergrond tegen verbranding. Bij de tuinhaard krijg je een stalen pook met kunststof handvat.

Afmetingen: 45 x 45 x 120 cm
Gewicht: 8,3 kg
Materiaal: Staal
Grillrooster: Nee
Houtopslag: Nee
Prijs: € 120,-

✔️ Ronde tuinhaard met schuifdeur
✔️ Modern design
✔️ Inclusief pook met handvat


Saenfire Duivekater Tuinhaard

Saenfire Duivekater Tuinhaard

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com ›

Voor in de tuin, onder een overkapping of in de schuur is deze tuinhaard ideaal. Hij heeft een laag vermogen van 5 kW en is geschikt om kleine ruimtes op te warmen. Je kan ook met deur open stoken, de deur heeft hittebestendig glas zodat je altijd van het vuur kan genieten.

De kachel brandt op hout, kolen of briketten. Hij heeft een simpel, authentiek design en is gemaakt van gietijzer. Hij beschikt over een aslade, schutrooster, vermiculite binnenwerk en een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Afmetingen: 35 x 38 x 54 cm
Gewicht: –
Materiaal: Gietijzer
Grillrooster: Nee
Houtopslag: Nee
Prijs: € 500,-

✔️ Voor kleine ruimte zoals overkapping
✔️ Deur met hittebestendig glas
✔️ Brandt op hout, kolen en briketten


Esschert Pagoda Terrashaard

Esschert Pagoda Terrashaard

Bekijk deze tuinhaard bij bol.com › Bekijk deze tuinhaard bij FonQ ›

Deze tuinhaard is vierkant met aan alle kanten vonkenscherm, hierdoor kan je op een veilige manier van het vuur genieten. Aan een kant zit een deur zodat je bij het vuur kan. Hij heeft een hoogte van ongeveer 80 cm en weegt 15 kg.

Je kan hem het hele jaar gebruiken dankzij de hoge hittebestendige zwarte lak en metalen onderdelen die breukbestendig zijn. Het is een leuke sfeermaker en ideaal om als cadeau te geven. Let wel op dat hij groter is dan dat hij op de foto lijkt.

Afmetingen: 59 x 59 x 78 cm
Gewicht: 15 kg
Materiaal: Staal
Grillrooster: Nee
Houtopslag: Nee
Prijs: € 175,-

✔️ Tuinhaard met vonkenscherm rondom
✔️ Voorzien van hittebestendige zwarte lak
✔️ Ideaal als cadeau