Eurom heater – Review & top 7

Zoek jij een goede Eurom heater? Eurom is een samenvoeging van European Machines, en staat dus voor Europese machines. Sinds 1974 ontwikkeld en verkoopt Eurom elektrische huis en tuin producten, onder andere de Eurom heater.

Het merk Eurom staat bekend om hun veilige, milieuvriendelijke, innovatieve, gebruikersvriendelijke en kwaliteitsproducten. Zo is een Eurom heater over het algemeen ook van goede kwaliteit en veilig in gebruik. De meeste Eurom heaters werken op elektriciteit, en dit is ook milieuvriendelijker dan propaan heaters.

Bovendien staat de Eurom terrasverwarmer erom bekend als krachtig en modern. Dit is fijn want zo wordt er een redelijk groot oppervlakte verwarmd, en staan de heaters ook nog eens mooi in de tuin. Hieronder staat een top 7 Eurom heaters, zodat jij geen moeite hebt om een goede Eurom terrasverwarmer te kiezen.


Eurom Terrasverwarming PD2100 XXL

Eurom heater PD2100 XXL zilver 2100 W 333572

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue ›

Deze mooie staande Eurom terrasverwarmer ziet eruit alsof het een elegante lantaarn is op het terras. Net zoals de Shadow collectie heeft deze Eurom terrasverwarmer ook vrijwel geen warmteverlies als de wind waait. Over warmte gesproken, deze Eurom heater heeft drie verschillende warmte intensiteit standen. Optimaal genieten!

Met meer dan 100+ reviews zijn de meest genoemde aspecten dat de prijs-kwaliteit echt top is, de aanschaf een prima keuze is geweest en dat het design erg goed bevalt. Bovendien vind men het handig dat je hem kan verplaatsen, en dat je de warmte eenvoudig kan bijstellen.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Staand
Vermogen: 2100W
Merk: Eurom
Prijs:
€ 190,-

✔️ Elegant design
✔️ In hoogte verstelbaar (160-225 cm)

✔️ Kabel is 1,9 meter lang
✔️ 4,6 uit 5 sterren van 100+ reviews


Eurom Terrasverwarmer Q-time 2000S

Eurom Terrasverwarmer Q-time 2000S

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue ›

Deze fijne Eurom terrasverwarmer is een van de favorieten van Eurom, dankzij zijn geweldige werking en fijne specificaties. Zo heeft deze Eurom heater drie standen waarmee de warmte-intensiteit aan te passen is (uit, 10m2 en 15m2). Bovendien is hij extra veilig door automatische uitschakeling bij omvallen, de zogeheten omvalbeveiliging.

De grootste voordelen die meermaals genoemd worden in de gebruikersbeoordelingen zijn dat hij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft, dat het een goede terrasverwarmer is voor een hele goede prijs, en dat hij erg gemakkelijk in gebruik is.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Hangend met standaard
Vermogen: 2000W
Merk: Eurom
Prijs: € 55,-

✔️ Spatbestendig
✔️ 360° draaibaar

✔️ Eenvoudige aan-uit knop
✔️ 4,6 uit 5 sterren van 200+ reviews


Eurom Golden 2000 Shadow hangende terrasverwarmer

Eurom Golden 2000 Shadow hangende Eurom terrasverwarmer

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue›

Dit is een van de nieuwste technologie van Eurom, de shadow line. De shadow Eurom heater collectie geeft geen rood licht, maar verwarmd effectief. Zo heb je geen last van die felle rode lichten terwijl je een intiem gesprek wilt voeren. Bovendien wordt de warmte niet weggeblazen door de wind zoals bij warmtelichten.

Extra handig is de afstandsbediening die meegeleverd is. Zo hoef je niet aan de lichten te zitten, zodat het risico op omvallen beperkt wordt. Ook fijn is dat ze met stevige montage bijvoorbeeld bij een overkapping heel het jaar door kunnen blijven hangen.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Hangend
Vermogen: 2000W
Merk: Eurom
Prijs:
€ 175,-

✔️ Voor oppervlaktes tot 25m2
✔️ Twee warmtestanden

✔️ Ook in 1500W en 2500W beschikbaar
✔️ Hoog isolatiegehalte zodat hij heel het jaar door kan blijven hangen
✔️ 4,1 uit 5 sterren van 300+ reviews


Eurom TH 1800S Terrasverwarmer

Eurom Terrasverwarmer TH 1800S- elektrisch - staand - incl. afstandsbediening - tot 1800 W

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue ›

Deze Eurom terrasverwarmer heeft flexibele verstelmogelijkheden dankzij de telescopische roestvrijstalen voet en het draaibare scharnier, van 120 cm tot 190 cm. De heater is voor verschillende doeleinden te gebruiken, zowel binnen als buiten, zoals het balkon, in partytenten, in de massagekamer, op de camping, en nog veel meer.

De bediening gaat gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Volgens de reviews is de Eurom terrasverwarmer een degelijk een duurzaam apparaat met fijne infrarood warmte. Gebruikers zijn tevreden met de bediening, installatie, en de kwaliteit warmte die eruit komt. Kortom, een zeer goede warmtelamp.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Staand
Vermogen: 1800W
Merk: Eurom
Prijs: € 100,-

✔️ Directe warmte en weinig licht
✔️ Makkelijk te gebruiken

✔️ Warmte dringt diep door
✔️ 4,5 uit 5 sterren van 75+ reviews


Eurom Flameheater Terrasverwarmer op gas

Eurom Terrasverwarmer Flameheater  op gas | Terrasheater zwart

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue ›

Deze flameheater is een Eurom terrasverwarmer op gas, daar komt ook de mooie vlam vandaan. Het grootste voordeel van deze terrasverwarmer is dan ook zijn uiterlijk en design. Naast het vlammenspel is een ander groot voordeel dat er geen snoer aan zit dus dat deze handig te verplaatsen is op de gemonteerde wieltjes.

De gasfles kan onderin worden aangesloten, en heeft een knop waarmee je de hoeveelheid gas dat wordt vrijgelaten bepaald. Zo kun je de temperatuur regelen, dit is dus traploos. Het is een heerlijke Eurom heater die de late uurtjes naast warm ook extra gezellig en sfeervol maakt.

Warmtebron: Gas
Type: Staand
Vermogen: 9000W
Merk: Eurom
Prijs:
€ 230,-

✔️ Sfeervolle verlichting
✔️ Makkelijk in gebruik

✔️ Verplaatsbaar
Niet milieuvriendelijk maar beter dan propaan heaters


Eurom Partytent heater 1502

Eurom heater Partytent 1502 - RVS - 1500W

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij FonQ ›

Deze super heater voor een betaalbare prijs werkt ideaal om ook in de koude avonden nog buiten te zitten. Hij heeft twee standen, wat ideaal is zo kan je als je het te warm krijgt hem ook zachter zetten. De Eurom terrasverwarmer werkt naast de partytent ook uitstekend onder een zweefparasol, luifel, overkapping of in een schuurtje.

Volgens de reviews is het monteren en verplaatsen van de Eurom heater erg makkelijk dankzij de twee stevige mooie kettingen waaraan hij hangt. De heerlijke hitte is te voelen voor ongeveer een oppervlakte van 14m2, maar zelfs daarbuiten is het warmer dan als hij er niet had gehangen. Kortom, echt een aanrader.  

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Plafondhanger
Vermogen: 1500W
Merk: Eurom
Prijs:
65,-

✔️ Twee warmtestanden
✔️ Voordelige prijs
✔️ Eenvoudige montage

✔️ 4,8 uit 5 sterren van 50+ reviews


Eurom Terrasverwarmer Sunset 2000

Bekijk deze heater bij bol.com › Bekijk deze heater bij Coolblue ›

Deze mooie Eurom terrasverwarmer is ontworpen alsof het een nachtlampje is, hij is alleen met zijn 230 centimeter wel iets groter dan een gemiddeld nachtlampje. Daarbij heeft hij heeft drie warmte standen,  800 watt, 1200 watt en 2000 watt. Zo kun je genieten zonder te koud of te warm te worden.

De standen wisselen, en over het algemeen het bedienen, gaat erg gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo hoef je de Eurom heater niet aan te raken, want de kans op ongelukken verkleind. Tevens is hij ook beschut tegen regenwater, dus je kunt hem met gemak onder de overkapping laten staan.

Warmtebron: Elektriciteit
Type: Staand
Vermogen: 2000W
Merk: Eurom
Prijs: € 250,-

✔️ 2 jaar garantie
✔️ Inclusief afstandsbediening

✔️ Heerlijke warmte
✔️ Drie warmtestanden
Uitzetten kan niet met afstandsbediening