Zoek je een Fatboy hangmat?

Fatboy is een Nederlands merk opgericht in 2002 door Alex Bergman. Hij bracht de originele Fatboy op de markt typerend aan zijn hoge kwaliteit zitzak, ontworpen door de Finse Jukka Setälä. Sinds de Fatboy zitzak zijn ze verder gaan ontwikkelen, zo is ook de Fatboy hangmat ontstaan.

Tegenwoordig is Fatboy veel meer dan enkel een merk, het is een leefstijl. Fatboy staat voor de intieme momenten rust die ze je bieden door de dag heen. Hun marketing is ook erg terughoudend, geen ‘vette winacties’ meer, het geld wordt gestoken in hoogwaardige kwaliteit en ultiem design.

Er zijn twee hangmatten van Fatboy op de huidige markt, ook zijn er Fatboy hangmat kussens en een Fatboy hangmat cover beschikbaar.


Fatboy Headdemock met standaard

Fatboy Headdemock met standaard

Bekijk deze hangmat bij Fonq ›

Deze Fatboy hangmat staat voor een ultiem relaxmoment in jouw tuin, met zijn unieke design is het werkelijk een eyecatcher. Daarnaast is hij ook geschikt voor elke tuin omdat hij overal geplaatst kan worden met zijn stevige metalen standaard met rubberen voetjes.

De hangmat is beschikbaar in de kleuren: lichtgrijs, zwart, zand, turquoise, taupe, rood, petrol, jeans blauw en donkerblauw.
(Zie afbeelding van links naar rechts).

De Fatboy headdemock is speciaal ontworpen voor buitenhuis gebruik. Daarom is er gebruik gemaakt van hoogwaardige polyester, die water en vuil afstoot waardoor hij lang schoon blijft. Wordt hij toch vies? Dan is hij zo schoon te maken met een vochtig doekje.

Materiaal: Polyester, metaal en rubber
Lengte: 320 cm
Breedte: 140 cm
Belastbaar gewicht: 150 kg
Standaard: Ja
Prijs: € 420,-

✔️ Hoge kwaliteit
✔️ Beschikbaar in 9 kleuren

✔️ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

✔️ 5 uit 5 sterren van 150+ reviews
✔️ Makkelijk te reinigen
✔️ Ligt erg fijn
✔️ Water en vuil afstotend


Fatboy Headdepleck Hangmat

Fatboy Headdepleck Hangmat

Bekijk deze hangmat bij Fonq ›

Deze hangmat is ideaal mee te nemen, dankzij zijn handige draagtas die meegeleverd wordt. De Fatboy Headdepleck heeft geen standaard, maar de treehuggers worden ook meegeleverd.

Treehuggers zijn Fatboy spanbanden die je om bomen heen bindt, en waar je de de hangmat makkelijk vastmaakt dankzij de karabijnhaken. Vastklikken en genieten maar!

De bomen waar je de Fatboy hangmat wilt ophangen moeten tussen de 3 en 4,5 meter uit elkaar staan, dus de kans dat je een geschikt plekje vindt is er aannemelijk.

De kwaliteit van de hangmat is uiteraard uitstekend, en hij ligt heerlijk zacht terwijl hij ook nog eens makkelijk schoon te maken is.

Materiaal: Polyester en roestvrijstaal (RVS)
Lengte: 245 cm
Breedte: 116 cm
Belastbaar gewicht: 150 kg
Standaard: Nee
Prijs: € 330,-

✔️ Duurzaam
✔️ Beschikbaar in rood, oranje en taupe

✔️ Sterke kwaliteit

✔️ Waterafstotend
✔️ Vuil afstotend
✔️ Fijn materiaal
Gewicht (7,35 kg)


Fatboy Headdemock Pillow Hangmat Kussen

Fatboy Headdemock Pillow Hangmat Kussen

Bekijk dit kussen bij bol.com › Bekijk dit kussen bij Fonq ›

Lig nog lekkerder in de Fatboy hangmat met deze Fatboy kussen. Hij glijdt niet weg door het handige metalen bevestigingssysteem. Dit kussen hoort bij de Fatboy hangmat, en is gemaakt van dezelfde hoge en duurzame kwaliteit.

Je maakt het kussen vast door het pinnetje in het gat van de hangmat te steken, en vervolgens weerhoudt het pinnetje ervoor dat het kussen wegglijdt.

Het kussen is beschikbaar in de volgende kleuren: lichtblauw, steel blue, antraciet, zwart, taupe, rood, petrol, licht grijs, zand, turquoise en donkerblauw.

Materiaal: Polyester en metaal
Vulling: 100% polypropyleen
Lengte: 69 cm
Breedte: 29 cm
Hoogte: 15 cm
Prijs: € 35,-

✔️ Beschikbaar in 11 kleuren
✔️ Eenvoudig vast te maken
✔️ Slim design
✔️
Water
en vuil afstotend
✔️ Geschikt voor de Fatboy Headdemock en de Fatboy Headdepleck


Fatboy Headdemock Cover Hangmat Hoes

Headdemock Cover

Bekijk deze beschermhoes bij bol.com › Bekijk deze beschermhoes bij Fonq ›

Zet je de Fatboy hangmat in de tuin neer? Dan is het fijn om een beschermhoes te hebben, zodat je niet de hele hangmat op hoeft te bergen. Deze beschermhoes beschermt de hangmat tegen regen, en viezigheid. Zo kun je na de bui gelijk in de hangmat liggen.

Met zijn formaat past de hij perfect over de Fatboy hangmat, zodat alles beschermd is. Daarnaast ziet ook de beschermhoes er qua design goed uit zodat de hangmat er altijd mooi bij staat in de tuin.

Materiaal: Polyester
Lengte: 330 cm
Breedte: 127 cm
Hoogte: 110 cm
Prijs: € 99,-

✔️ Duurzaam
✔️ Design
✔️ Beschermt tegen UV-straling
✔️
Geschikt voor de Fatboy Headdemock
✔️ Waterdicht
en vuil afstotend
Enkel in zwart beschikbaar