De beste Dometic koelboxen

Ben jij op zoek naar een Dometic koelbox? Bekijk hier dan de top 8 beste Dometic koelboxen op basis van gebruikerservaringen, specificaties en prijs-kwaliteitverhouding.

Het merk Dometic

Voorheen 40 jaar bekend als Waeco, tegenwoordig is het Dometic. Koelboxen van Dometic zijn betrouwbaar, en er zit een sterk staaltje techniek achter. Over het algemeen produceert Dometic fijne innovatieve koelboxen voor dagjes weg maar ook voor een lange periode op de camping.

Dometic heeft verschillende soorten koelboxen in het assortiment. Zo hebben ze compressie, absorptie, thermo elektrische en passieve koelboxen. Klinken deze termen je onbekend? Bekijk hier dan informatie over verschillen tussen de koelboxen.


De top 8:

Zoals benoemd is deze top 8 gebaseerd op gebruikerservaringen, specificaties en prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet jij zeker dat je een goede keuze maakt.

Dometic Coolfun Ck 40D Hybrid Koelbox

Coolfun Ck 40D Hybrid

Bekijk deze koelbox bij Kampeerwereld ›Bekijk deze koelbox bij Coolblue ›

Deze Dometic koelbox is een hybride koelbox, wat betekent dat hij zowel een compressie als een thermo-elektrische koelbox is. Aangesloten op 230V (normaal stopcontact) is het een compressiekoelbox, en op 12V (autostopcontact) is het een thermo elektrische koelbox. Ideaal voor op reis!

Met de compressietechniek koelt hij tussen 10°C en -15°C ongeacht de omgevingstemperatuur. De temperatuur kan ingesteld worden, dus de koelbox kan zowel als een koelbox als vrieskist worden gebruikt. Daarnaast heeft hij een slim ontwerp zonder uitstekende handvaten met een fijn display.

Koeltechniek: Hybride
Afmetingen: 52 x 51 x 45 cm
Aansluiting: 230V + 12V
Gewicht: 9 kg
Inhoud: 38 L
Prijs: € 399,-

✔️ Zowel vriezer als koelkast
✔️ Temperatuur instelbaar
✔️ Ruime koelbox

✔️ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✔️ Beschikbaar in twee kleuren


Dometic RC1200 EGP Absorptie Koelbox

Dometic RC1200 EGP Absorptie

Bekijk deze koelbox bij Kampeerwereld ›

Deze Dometic koelbox is een absorptie koelbox, ideaal voor op de camping want hij is bijna geheel geluidloos. Zo kun je ongestoord slapen in dezelfde tent. Bovendien werkt hij op zowel 12V, 230V en gas. Wel moet hij om te werken door de koelvloeistoffen altijd horizontaal staan.

Hij is 44,5cm hoog, zo kunnen de 1,5 literflessen rechtop staan. De handvaten van de koelbox zitten ingebouwd, en steken dus niet uit. De koelbox koelt tot 20 graden onder omgevingstemperatuur, zorg er dus voor dat je hem in de koele schaduw zet.

Koeltechniek: Absorptie
Afmetingen: 52 x 50 x 45 cm
Aansluiting: 230V + 12V + gas
Gewicht: 15 kg
Inhoud: 33 L
Prijs: € 260,-

✔️ Fijn formaat
✔️ Geluidloos

✔️ Populair op de camping
✔️ Koelt tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur
✔️ Meerdere aansluitingen


Dometic koelbox Bordbar TB15

Auto koelbox TB15

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›

Deze Dometic koelbox is gemaakt voor in de auto, ideaal voor (lange) roadtrips. Hij blaast namelijk de warme lucht aan de schuine voorkant eruit, en hij heeft een 12V stekker. Ook de binnenkant is ideaal voor gebruik in de auto en slim met een verdieping ingedeeld.

Zoals te zien op de foto kun je de koelbox met een bijgeleverde riem vastmaken, zo zal hij niet verschuiven. Bovendien heeft hij geweldige prestaties, zo kan hij tot 20°C onder de omgevingstemperatuur koelen en tot wel 65°C boven de omgevingstemperatuur warmhouden.

Koeltechniek: Thermo elektrisch
Afmetingen: 46 x 28 x 33 cm
Aansluiting: 12V
Gewicht: 5,2 kg
Inhoud: 15 L
Prijs: € 200,-

✔️ Compact formaat
✔️ Koelt en verwarmt

✔️ Verwarmd tot +65°C
✔️ Geleverd met draagriem
✔️ Ontworpen voor roadtrips

Duurt even voordat hij koud is


Dometic Combicool ACX 40 230

Dometic Combicool ACX 40 230

Bekijk deze koelbox bij bol.com › Bekijk deze koelbox bij Coolblue ›

Deze koelbox was oorspronkelijk een populaire Waeco koelbox. Helaas gaat hij langzaam uit het assortiment, dus het kan zijn dat hij niet meer beschikbaar is. Het is een goede koelbox en krijgt van gebruikers niet voor niets 4,7 uit 5 sterren.

Het is een krachtige veelzijdige absorptie koelbox. Hij heeft voor een absorptiekoelbox een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wel belangrijk is dat deze altijd horizontaal moet staan om te werken. Deze koelbox is een echte topper en beschikbaar in zowel 31 als 40 liter.

Koeltechniek: Absorptie
Afmetingen: 51 x 50 x 44 cm
Aansluiting: 230V + 12V + Gas
Gewicht: 15 kg
Inhoud: 40 L
Prijs: € 310,-

✔️ Krachtige, veelzijdige koelbox
✔️ Geweldige aluminium
afwerking
✔️ Koelt tot 30 °C onder de omgevingstemperatuur
✔️ Gemiddeld 4,7 uit 5 sterren
Bevriest groente en fruit als het tegen de achterwand aan ligt


Dometic koelbox SC30B

Dometic koelbox SC30B

Bekijk deze koelbox bij bol.com › Bekijk deze koelbox bij Bever ›

Dit is een thermo elektrische Dometic koelbox gemaakt van 100% biocomposietmateriaal met een isolatiekwaliteit van A++. Het is een duurzame koelbox met hoge kwaliteit. De koelbox is thermo elektrisch en kan worden aangesloten op een normaal 230V stopcontact.

Voor langere stukken met de auto kan hij worden aangesloten op de auto oplader (12V). Maar door de goede isolatietechniek hij houdt de inhoud ook minimaal 6 uur koel zonder elektriciteit. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoe vaak hij geopend wordt en de omgevingstemperatuur.

Koeltechniek: Thermo elektrisch
Afmetingen: 40 x 30 x 44 cm
Aansluiting: 230V + 12V
Gewicht: 4,3 kg
Inhoud: 29 L
Prijs: € 130,-

✔️ Geschikt voor flessen van 2 liter
✔️ USB-poort om kleine apparaten op te laden

✔️ Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal


DOMETIC KOELER CFX35W

DOMETIC KOELER CFX35W

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Coolblue ›

Deze Dometic koelbox is de beste koelbox van het merk Dometic. De koelbox houd de inhoud koel, zelfs in de verwoestende hitte van de woestijn. Waar sommige koelboxen problemen hebben met alles koel houden als hij propvol zit, is dat voor deze koelbox vanzelfsprekend.

Waarom is hij zo goed? Deze koelboxbezit indrukwekkende specificaties zoals de CFX-elektronica met geheugenfunctie. Dit is een intelligente automatische turbokoeler, zo wordt alles direct na het openen van de koelbox weer koud. Ook kan hij overschakelen naar zonne-energie, en kan de temperatuur worden beheerst via een app.

Koeltechniek: Compressie
Afmetingen: 63 x 40 x 41 cm
Aansluiting: 230V + 12V + Zon
Gewicht: 17,5 kg
Inhoud: 32 L
Prijs: € 825,-

✔️ Roestvrijestalen scharnieren
✔️ Vriezen tot max -22°C, ongeacht omgevingstemperatuur

✔️ Turbokoeler met geheugenfunctie
✔️ Wi-Fi
✔️ Beschikbaar in 5 maten

✔️ Duurzame aankoop
Prijzig


Dometic koelbox WCI13

WCI13

Bekijk deze koelbox bij bol.com ›Bekijk deze koelbox bij Coolblue ›

Deze kleine Dometic koelbox is ideaal om mee te nemen. Zo is hij compact en heeft hij een stevige draagriem. Maar bovenal kan hij ijs voor meerdere dagen bevroren laten. De koelbox is namelijk gemaakt van een dikke schuimisolatie van hoge kwaliteit. Het is een koelbox met een uiterst efficiënte koeltechniek.

Hij heeft een slim ontwerp en blijft stevig staan dankzij de antislip polyethyleen aan de onderkant. De deksel is te openen en te sluiten met een elastieken kliksysteem. De koelbox op de foto heeft een inhoud van 13 liter, dit staat ongeveer gelijk aan 6 blikjes van 0,33L. Maar hij is ook beschikbaar in 22, 33, 43 en 56 liter.

Koeltechniek: Passief
Afmetingen: 39 x 24 x 30 cm
Aansluiting: –
Gewicht: 2,8 kg
Inhoud: 13 L
Prijs: € 90,-

✔️ Met schouderriem
✔️ Sterke foam isolatie

✔️ Ook beschikbaar in andere formaten


Dometic Tropicool TCX 35 Koelbox

Dometic Tropicool TCX 35 Koelbox

Bekijk deze koelbox bij Kampeerwereld ›

Dit is een thermo elektrische koelbox, deze is dus niet geluidstil zoals een absorptiekoelbox. Wel kan deze koelen tot 27°C onder de omgevingstemperatuur, en verwarmen tot 65°C erboven. Deze koelbox heeft een fraai ontwerp met een display waarop onder andere de temperatuur ingesteld kan worden.

Het is een middelgrote koelbox met een binnenmaat van 35 x 28 x 25 cm. Een wijnfles, of een 1,5 literfles kan dus precies recht op staan. Deze koelbox is ontworpen voor gebruik op de camping, of een lang weekend weg. Kortom, het is een prima koelbox van goede Dometic kwaliteit.

Koeltechniek: Thermo elektrisch
Afmetingen: 56 x 40 x46 cm
Aansluiting: 230V + 12V + gas
Gewicht: 10,6 kg
Inhoud: 33 L
Prijs: € 299,-

✔️ Fraai ontwerp
✔️ Koelt tot 27°C onder omgevingstemperatuur

✔️ Geheugenfunctie
✔️ Met accubescherming
✔️ Ook beschikbaar in 14L formaat