De beste Tepro barbeques

Het Duitse merk Tepro maakt al langer dan 30 jaar goede barbeques. Maar welke Tepro barbeque kies je? Op deze pagina hebben we 5 goede Tepro barbeques op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar specificaties, reviews en prijs-kwaliteitverhouding.

Tepro Garten Toronto Barbecue

Tepro Garten Toronto Barbecue, tepro barbeque

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Met de Tepro Garten Toronto Barbecue kan je er een mooie avond van maken. Hij is groot en heeft een kookoppervlakte van 56 x 41,5 cm. Daarnaast beschikt hij over een warmhoudoppervlak van 53,9 x 24,1 cm. Dit maakt hem meer dan geschikt voor grote gezelschappen.

Hij werkt op houtskool en heeft een houtskoolcapaciteit van max. 1,35 kg. Hij is erg eenvoudig te monteren dankzij het schroefloze click design. Hij weegt 27 kg, maar is dankzij de twee wielen makkelijk te verplaatsen. Verder is hij nog voorzien van flesopener, bestekhaken, RVS handgreep, asopvangbak en zijtafel aan de rechterkant.

Type: Houtskoolbarbecue
Aantal personen: 1 – 22
Formaat kookoppervlak: 56 x 42 cm
Materiaal: RVS
Gewicht: 27 kg
Prijs: € 210,-

✔️ Ideaal voor grote gezelschappen
✔️ Met warmhoudrooster
✔️ Eenvoudig te monteren

✔️ Handige details zoals bestekhaken en flesopener


Tepro Gasbarbecue Abington

Tepro Gasbarbecue Abington

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Deze Tepro barbeque is een stuk kleiner en kan op tafel gebruikt worden. Je kunt hem ook makkelijk vervoeren en meenemen naar het park of de camping. Zo zijn de zijtafels afneembaar en weegt hij slechts 12,3 kg.

Het is een gasbarbecue met één brander. Hij warmt snel op en het controleren van de vlam is ook eenvoudig. Tijdens het bakken weet je altijd de exacte temperatuur dankzij de geïntegreerde thermometer, zelfs als de deksel dicht is. Hij is voorzien van uitneembare vetopvangbak en slang en regelaar voor standaard 5/11 kg gasflessen.

Type: Gas
Aantal personen: 1 – 12
Formaat kookoppervlak: 47 x 35 cm
Materiaal: RVS, Kunststof
Gewicht: 12,3 kg
Prijs: € 230,-

✔️ Compacte Tepro gasbarbecue
✔️ Ideaal om mee te nemen
✔️ Afneembare zijtafels
✔️ Geïntegreerde thermometer


Tepro Vista Kolom Barbecue RVS

Tepro Vista Kolom Barbecue RVS

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Of wordt het toch de Tepro Vista Kolom Barbecue RVS? Een unieke RVS barbecue. In de kolom van de barbecue zit een asopvangbak en een verstelbare ventilatieschijf. Hiermee kan je de luchttoevoer zelf bepalen en het schoorsteeneffect creëren. Binnen no-time heb je een lekker vuurtje.

Hij heeft een grillrooster met houten handgrepen. Deze is op verschillende hoogtes te hangen, voor een optimaal resultaat. Het grillopervlakte van 47 bij 47 cm is geschikt voor 15 personen. Daarnaast heeft hij een RVS windscherm, verzonken vuurrooster en houtskoolcapaciteit van max. 3,2 kg.

Type: Houtskoolbarbecue
Aantal personen: 1 – 15
Formaat kookoppervlak: 47 x 47 cm
Materiaal: RVS
Gewicht: 20 kg
Prijs: € 80,-

✔️ Unieke RVS Tepro barbecue
✔️ Luchttoevoer van onder het houtskool
✔️ Grillrooster met houten handgrepen


Tepro Baytown Kogelbarbecue

Tepro Baytown Kogelbarbecue

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Mocht je toch liever een kogelbarbecue aanschaffen, dan is deze Tepro barbeque wellicht iets voor jou. Hij is lekker praktisch, je verplaatst hem eenvoudig met de twee wielen en kan zelfs spullen onderin bewaren. Je kunt hem prima gebruiken in de tuin of op het balkon.

Het barbecue oppervlak heeft een diameter van 44 cm. Hij is voorzien van geëmailleerd barbecue rooster, gelakte asopvangbak, 2 kunststofgrepen, houtskoolrooster en houtskoolhouder. Dankzij de dekselthermeter hou je de temperatuur goed in de gaten.

Type: Houtskoolbarbecue
Aantal personen: 1 – 8
Formaat kookoppervlak: 44 x 44 cm
Materiaal: Metaal, Kunststof
Gewicht: 8,8 kg
Prijs: € 80,-

✔️ Tepro kogelbarbecue
✔️ 2 kunststofwielen met wieldop
✔️ Dekselthermometer


Tepro Billings Opklapbare Picknick Tafelbarbecue

Tepro Billings Opklapbare Picknick Tafelbarbecue

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Ook de Tepro Billings barbecue kan je prima op tafel gebruiken of meenemen. Hij is compact en weegt slechts 4,4 kg. Toch heeft hij nog een groot kookoppervlak van 32 x 41 cm zodat je er genoeg gerechten mee kunt klaar maken.

Door de deksel open te klappen maak je er gemakkelijk twee grilloppervlakken van. De Tepro barbecue beschikt over een goede ventilatie, stabiele poten, RVS deksel, geëmailleerde houtskoolplaten en een houtskoolcapaciteit van max. 2 x 0,5 kg.

Type: Houtskoolbarbecue
Aantal personen: 1 – 6
Formaat kookoppervlak: 32 x 41 cm
Materiaal: RVS
Gewicht: 4,4 kg
Prijs: € 50,-

✔️ Ideaal om mee te nemen
✔️ Deksel dient ook als grilloppervlak
✔️ Licht van gewicht