De beste tafelbarbecues op een rij

Op zoek naar een goede barbecue voor op tafel? Het kan nog best lastig zijn om tussen al die barbecues een goede tafel barbecue te vinden. Daarom zijn we op zoek gegaan en hebben we hier de beste tafelbarbecues op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar de specificaties, reviews en prijs-kwaliteitsverhouding.

Weber Q1400

Weber Q1400, tafelbarbecue

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij FonQ ›

Deze Weber Q1400 werkt elektrisch en is erg makkelijk in gebruik. Je steekt de stekker in het stopcontact en kunt aan de slag! Hij heeft een kookoppervlakte van 32 x 43 cm. Genoeg ruimte voor ongeveer 7 personen. Met deze Weber haal je goede kwaliteit in huis, zo zijn de deksel en ketel gemaakt van gietaluminium.

Hij beschikt over een grote warmtespiraal die voor een gelijkmatige warmteverdeling zorgt, een deksel die indirect grillen mogelijk maakt en een vetafvoer. Deze Weber barbecue heeft erg veel positieve reviews. Hij is makkelijk te bedienen en zorgt voor heerlijk eten.

Type: Elektrisch
Aantal personen: 1 – 7
Formaat kookoppervlak: 32 x 43 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 11 kg
Prijs: € 260,-

✔️ Direct aan de slag
✔️ Gelijkmatige warmteverdeling
✔️ Vetafvoer
✔️ Veel positieve reviews


Cadac Citi Chef 40

Cadac Citi Chef 40

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Of wordt het deze Cadac Citi Chef 40? Een gasbarbecue met een kookoppervlak van 38 cm. Je steekt hem aan zonder lucifers dankzij de piëzo ontsteking, wel zo veilig. Hij heeft 1 brander met een vermogen van 2,7 kilowatt.

De tafelbarbecue komt inclusief pandrager, BBQ rooster, draagtas en deksel met thermometer. Zo ben je altijd op de hoogte van het aantal graden. Daarnaast kan je de deksel ook vastzetten zodat je hem kan gebruiken als wind- of spatscherm. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren.

Type: Gas
Aantal personen: 1 – 12
Formaat kookoppervlak: 38 x 38 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 5,2 kg
Prijs: € 180,-

✔️ Deksel met thermometer
✔️ Automatische ontsteking
✔️ Verkrijgbaar in het zwart, groen of blauw
✔️ Uit te breiden met diverse (optionele) kookoppervlakken


Tefal EasyGrill Elektrische Tafelbarbecue

Tefal EasyGrill Elektrische Tafelbarbecue

Bekijk deze barbecue bij FonQ › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Tefal heeft ook goede tafelbarbecues op de markt gebracht, zoals deze Tefal EasyGrill elektrische tafelbarbecue. Een compacte barbecue die je overal mee naar toe kan nemen. Hij beschikt over een regelbare thermostaat zodat jij alle controle hebt.

De Thermo-Spot-technologie laat je weten wanneer je aan de slag kunt gaan met grillen, dan begint het lampje namelijk te knipperen. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te demonteren zodat je hem na gebruik makkelijk kunt reinigen. De waterbak vangt vleessappen en vet op.

Type: Elektrisch
Aantal personen: 1 – 5
Formaat kookoppervlak: 35 x 42 cm
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 3,5 kg
Prijs: € 80,-

✔️ Met regelbare thermostaat
✔️ Thermo-Spot-technologie
✔️ Compact en demonteerbaar
✔️ Veel positieve reviews


Weber Pulse 2000

Weber Pulse 2000

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij FonQ ›

Op zoek naar een tafelbarbecue van groter formaat? Dan is de Weber Pulse 2000 wellicht iets voor jou. Een slim apparaat, waarbij je het garingsproces van twee stukken vlees via een bluetoothverbinding met de Weber app kan bijhouden dankzij de iGrill met 2 sensoren.

Daarnaast kan je met de app ook meldingen instellen, bij een gewenste temperatuur bijvoorbeeld. Verder beschikt hij over een gietijzeren grilloppervlak voor maximaal 9 personen, twee afzonderlijk regelbare barbecue zones, digitaal scherm en deksel met thermometer. Volgens de reviews is hij ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Type: Elektrisch
Aantal personen: 1 – 9
Formaat kookoppervlak: 39 x 49 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 18,6 kg
Prijs: € 680,-

✔️ Twee afzonderlijk regelbare barbecue zones
✔️ Digitaal scherm
✔️ Deksel met thermometer
✔️ Te verbinden met app


Everdure Cube

Everdure Cube

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

De Everdure Cube zijn vrolijke barbecues waarbij je keuze hebt uit vier verschillende kleuren. Het is een echte houtskool barbecue die je makkelijk mee kunt nemen dankzij de 2 hittebestendige draaghandvatten en het gewicht van ongeveer 7 kg.

Naast mooi is deze barbecue ook praktisch. Zo heeft hij een bamboe werkblad en geïntegreerd opbergvak voor de accessoires. Hij heeft een vlakke bodem zodat hij stevig op de grond of tafel staat. Een mooie barbecue met goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Type: Houtskool
Aantal personen: 1 – 3
Formaat kookoppervlak: 25 x 25 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 7 kg
Prijs: € 150,-

✔️ Goede prijs-kwaliteitsverhouding
✔️ Geïntegreerd opbergvak
✔️ Vlakke bodem
✔️ Verkrijgbaar in verschillende kleuren


Cadac Safari Chef 30 LP Lite

Cadac Safari Chef 30 LP Lite

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

De Cadac Safari Chef 30 LP Lite is ook een goede optie. Erg fijn voor het kamperen of naar het park, want hij weegt slechts 3,9 kg en de pootjes zijn inklapbaar. Hij werkt op een hervulbare gasfles of met een CADAC Power Pak.

Het is een multifunctioneel product, want je kan hem op meerdere manieren gebruiken. Met de pan/deksel kan je zelfs een kleine oventje van maken. Hij gaat erg makkelijk aan dankzij de piëzo-ontsteking. Hij is voorzien van een vetpan die de kookresten opvangt en tegelijkertijd de brander tegen wind beschermd.

Type: Gas
Aantal personen: 1 – 3
Formaat kookoppervlak: 28 x 28 cm
Materiaal: Kunststof, metaal
Gewicht: 3,6 kg
Prijs: € 110,-

✔️ Compacte, lichtgewicht gasbarbecue
✔️ Multifunctioneel apparaat
✔️ Voorzien van vetpan
✔️ Met pandrager, BBQ rooster en pan/deksel


Weber Go-Anywhere

Weber Go-Anywhere

Bekijk deze barbecue bij Coolblue ›Bekijk deze barbecue bij FonQ ›

Deze houtskoolbarbecue van Weber neem je ook gemakkelijk mee. Het frame met 4 poten is opklapbaar. Hij is ideaal voor een gezelschap van ongeveer 5 personen tegelijkertijd. De barbecue is voorzien van een grilloppervlak van 42 bij 26 cm.

De briketten kan je op het hiervoor bestemde aluminium onderrooster plaatsen. De luchttoevoer regel je met de 2 regelbare ventilatieroosters. Hij beschikt over een deksel zodat je ook langzaam kunt grillen. Je kunt ook bij deze barbecue goede kwaliteit van Weber verwachten.

Type: Houtskool
Aantal personen: 1 – 5
Formaat kookoppervlak: 42 x 26 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 7 kg
Prijs: € 100,-

✔️ Frame met 4 poten opklapbaar
✔️ 2 regelbare ventilatieroosters
✔️ Verchroomde bovenrooster


Tristar BQ-2824 Elektrische Tafelbarbecue

Tristar BQ-2824

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Als laatste hebben we ook nog een goede Tristar tafelbarbecue gevonden, een barbecue die je voor een lage prijs in huis hebt. Ideaal als je geen hoog budget hebt, maar wel op zoek bent naar een goede tafelbarbecue. Hij beschikt over een kookoppervlakte van 34,5 x 23 cm en een maximaal vermogen van 2000W.

Met de thermostaat kan je de temperatuur regelen en met de geïntegreerde handvatten kan je hem makkelijk verplaatsen. Deze Tristar barbecue is uitgerust met een handige vetopvangbak, verstelbaar chromen grillrek en een windscherm voor windvrij bakgebied. Als je een goedkope tafelbarbecue zoekt, is dit een prima optie.

Type: Elektrisch
Aantal personen: 1 – 3
Formaat kookoppervlak: 34 x 23 cm
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 2,7 kg
Prijs: € 30,-

✔️ Tafelbarbecue voor lage prijs
✔️ Regelbare thermostaat
✔️ Met vetopvangbak
✔️ Windscherm voor windvrij bakgebied