Top 5 smoker barbeques

Op zoek naar een goede smoker barbeque? Met een smoker gaart je vlees op een langzame, gezonde manier en heb je er geen omkijken naar. Het eindresultaat is een heerlijke rooksmaak door het langzame grillproces. Op deze pagina hebben we de beste smoker barbecues op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar specificaties, reviews en prijs-kwaliteitsverhouding.

Napoleon Grills Apollo AS300K-1 3 in 1 Smoker

Napoleon Grills Apollo AS300K-1 3 in 1 Smoker

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Deze Napoleon Grills Apollo AS300K-1 3 in 1 smoker is een goede keuze. Hij is groot genoeg voor een gezelschap van 17 mensen. Ook is hij in een kleiner formaat verkrijgbaar. Ideaal voor een gegrilde of gerookte gerechten. Hij is voorzien van een rond grilloppervlak van 48 cm.

De barbecue is voorzien van haken om vlees op te hangen en handige waterpan. Hij beschikt over 4 lagen die je zelf kan kan vullen zoals je wilt. Je hebt volledige controle over het vuur dankzij de ventilatieroosters en dekselthermometer. Na aanschaf heb je maar liefst 10 jaar garantie de porselein-geëmailleerd deksel en kuip.

Type: Smokerbarbecue, Houtskool
Aantal personen: 1 – 17
Formaat kookoppervlak: 48 x 48 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 23 kg
Prijs: € 400,-

✔️ Smoker met 4 lagen
✔️ Dekselthermometer
✔️ Verschillende formaten
✔️ 10 jaar garantie op deksel en kuip


Activa Smoker Texas

Activa Smoker Texas

Bekijk deze barbecue bij Coolblue ›

Op zoek naar een staande smoker barbeque? Deze Activa Smoker Texas heeft een ruim kookoppervlak van 30 bij 79 cm. Hij is 113 cm hoog en weegt bijna 25 kg. Gelukkig heeft hij twee wielen waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen.

Je gebruikt hem voor ongeveer 11 mensen. Je kunt grillen of de rookoven aan de zijkant gebruiken. Hij is voorzien van ventilatiesysteem waardoor de lucht goed circuleert. Verder heeft hij een dekselthermometer en handig werkblad. Voor een mooie prijs heb je deze barbeque al in huis.

Type: Smokerbarbecue, Houtskool
Aantal personen: 1 – 11
Formaat kookoppervlak: 30 x 79 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 24,5 kg
Prijs: € 200,-

✔️ Staande smoker barbeque
✔️ Dekselthermometer
✔️ Werkblad
✔️ Twee wielen


Weber Smokey Mountain Cooker 57 cm

Weber Smokey Mountain Cooker 57 cm

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij FonQ ›

Weber heeft ook goede smokerbarbecues, zoals deze Weber Smokey Mountain Cooker. Hij is ongeveer 57 cm hoog en heeft een grote opening zodat je gemakkelijk houtskool kan bijvullen. Hij beschikt over 2 lagen met 2 verchroomde roosters zodat je kan roken en grillen tegelijk.

Deze smokerbarbecue heeft alles wat je graag in een rookoven ziet: thermometer in de deksel, wateropvangschaal zodat je gerechten niet uitdrogen en vetopbangbakje. Je hebt keuze uit het formaat voor 12 of 8 personen. Hij wordt geleverd met een hoogwaardige beschermhoes.

Type: Smokerbarbecue, Houtskool
Aantal personen: 1 – 12
Formaat kookoppervlak: 57 x 57 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 30,6 kg
Prijs: € 500,-

✔️ Smoker met 2 lagen
✔️ Dekselthermometer

✔️ Makkelijk houtskool bijvullen
✔️ Formaat voor 8 of 12 personen


Cobb Pro Houtskool Barbecue

Cobb Pro Houtskool Barbecue

Bekijk deze barbecue bij bol.com › Bekijk deze barbecue bij FonQ ›

Je kunt ook voor deze Cobb Pro barbecue gaan. Hij is gemaakt van metaal met een poedercoating waardoor hij er stoer uitziet en tegen een stootje kan. Het is een compacte barbecue die je makkelijk mee kunt nemen. Je kunt er mee grillen, roken, bakken en koken.

Hij beschikt over een grillplaat met een diameter van 32 cm en antiaanbaklaag. Het vet wordt opgevangen in de opvangbak rondom de kolen, waardoor er minder rookontwikkeling ontstaat. Als de kolen grijs zijn kan je beginnen met het roken van vlees of vis. Deze smoker barbeque heeft meerdere enthousiaste reviews.

Type: Smokerbarbecue, Houtskool
Aantal personen: 1 – 4
Formaat kookoppervlak: 32 x 32 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 4 kg
Prijs: € 150,-

✔️ Compact formaat
✔️ Grillen, roken, bakken en koken
✔️ Vetopvangbakje

✔️ Alle RVS onderdelen kunnen in vaatwasser


MaxxGarden Barbecue – Smoker Houtskool

MaxxGarden Barbecue - Smoker Houtskool

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Als laatste hebben we nog een MaxxGarden Smoker met onderstel. Hij is ongeveer 1 meter hoog en heeft een gewicht van 15 kg. Je verplaatst hem eenvoudig met de twee kunststofwielen. Het barbecueoppervlak is 45 x 32 cm groot.

Aan de zijkant heeft hij een handige tafel die inklapbaar is. Deze kan je gebruiken voor het bereiden van gerechten. Verder is hij voorzien van 1 verchroomd warmhoudrooster, gelakte asopvangbak met RVS handgreep en deksel met thermometer.

Type: Smokerbarbecue, Houtskool
Aantal personen: 1 – 10
Formaat kookoppervlak: 45 x 32 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 15 kg
Prijs: € 150,-

✔️ Staande smoker barbeque
✔️ Dekselthermometer
✔️ Zijtafel
✔️ Twee wielen