Top 6 hangmatten voor 2 personen

Wil je lekker samen in een hangmat kunnen liggen? Voor een 2 persoons hangmat is het belangrijk dat de hangmat en standaard genoeg draagvermogen heeft. Gemiddeld kunnen 1 persoons hangmatten 120kg dragen. Een hangmat is voor 2 personen als het draagvermogen meer is dan 160kg.

Om het jou gemakkelijk te maken hebben we de beste hangmatten voor 2 personen op een rijtje gezet. Bij het samenstellen van deze top 5 is gekeken naar gebruikerservaringen, specificaties en prijs-kwaliteit verhouding.


Hangmat 2 Persoons met Bekerhouder VITA5

Hangmat 2 Persoons met Bekerhouder

Bekijk de hangmat bij bol.com ›

Deze populaire en veel verkochte hangmat is beschikbaar in verschillende kleuren. Hij is zo populair omdat hij een mooi trendy design heeft en gemaakt is van goede kwaliteit. Van deze 2 persoons hangmat kan je makkelijk jaren genieten.

In deze hangmat lig je als een soort cocon, gebruikers vinden het een prettige ervaring en kunnen makkelijk in slaap vallen en tot rust komen. Bovendien is er ook geen geknoei als je wat wilt drinken, want je kunt je drinken makkelijk kwijt op het tafeltje.

Materiaal: Polyester
Lengte: 250 cm
Breedte: 110 cm
Draagvermogen: 205 kg
Merk: Vita5
Prijs: € 120,-

✔️ Beschikbaar in vijf kleuren
✔️ Met bekerhouder

✔️ Inclusief draagtas
✔️ 4,6 uit 5 sterren van 50+ reviews


Ticket To The Moon Hangmat Original Double

Bekijk de hangmat bij Kampeerwereld ›

Deze hangmat is zonder standaard en dus ideaal als reishangmat. Hij is gemaakt van een parachutestof, dit maakt hem heel licht en compact. Bovendien is het materiaal erg sterk en mocht hij nat worden? Dan droogt hij lekker snel.

De hangmat zelf ligt lekker, dit is omdat de stof licht elastisch is en zich dus naar jou omvormt. Omdat de stof zo licht en dun is waait de wind gemakkelijk door de stof heen. Dit is erg prettig als je in een warm land zit, maar wil je de hangmat in Nederland gebruiken, dan is een dikkere stof aan te raden.

Materiaal: Parachute Nylon
Lengte: 300 cm
Breedte: 200 cm
Draagvermogen: 200 kg
Merk: Ticket To The Moon
Prijs: € 55,-

✔️ Licht elastisch
✔️ Gemaakt van een dunne stof

✔️ Droogt erg snel
✔️ Ontworpen als reishangmat
Geen bevestigingsmaterialen meegeleverd


Potenza Hangmatset Grande

Potenza Hangmat met standaard – 2 persoons

Bekijk de hangmat bij bol.com ›

Deze hangmat zorgt voor veel positieve reacties, zo ligt hij volgens vele waanzinnig lekker en zijn ze te spreken over de kwaliteit van de hangmat. Ondanks veel twijfel door de aanschafprijs zijn ze meer dan tevreden, en raden ze hem zeker aan.

Wat is er dan precies zo goed aan? Hij is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen (weefseldichtheid van 320g/m2, ; 30% polyester, 70% katoen). Daarnaast is hij verstevigd langs de randen. Bovendien is het stalen frame zelf verzwaard met zink, hierdoor is hij erg stevig. Ideaal als je met heel de familie in de hangmat wilt liggen!

Materiaal: Polyester Katoen
Lengte: 310 cm
Breedte: 160 cm
Draagvermogen: 220 kg
Merk: Potenza
Prijs: € 260,-

✔️ Uitstekend goede kwaliteit
✔️ Duurzaam (corrosie garantie van 5 jaar)

✔️ Beschikbaar in 10 kleuren
✔️ Eenvoudige (de)montage
✔️ Ook goedkoper te verkrijgen zonder zink


MoreThanHip XXL hangmat

MoreThanHip XXL hangmat 2 persoons

Bekijk de hangmat bij bol.com ›

Dit is een 2 persoons hangmat wederom zonder standaard, maar ideaal om mee te nemen als reishangmat. Bijgeleverd is ook een handige opbergzak en een stevig touw om hem vast te knopen aan bomen. Deze editie valt tussen de bomen niet op dankzij de natuurkleuren, maar er zijn nog 6 andere kleuren beschikbaar.

Deze hangmat staat in de top 5 omdat hij erg breed is (210centimeter). Hierdoor kun je met gemak samen relaxt liggen zonder angst om uit de hangmat te vallen. Daarnaast is het doek gemaakt van polyamide, dit maakt hem erg licht en je kunt hem erg klein opvouwen. Super voor op reis!

Materiaal: Polyamide
Lengte: 290 cm
Breedte: 210 cm
Draagvermogen: 180 kg
Merk: MoreThanHip
Prijs: € 60,-

✔️ Lichtgewicht
✔️ Lekker breed en lang

✔️ Beschikbaar in zes kleuren
✔️ Inclusief sterk touw
Zonder standaard


Vivere Double Cotton Hangmat

Bekijk de hangmat bij bol.com › Bekijk de hangmat bij Fonq ›

Deze vrolijk gekleurde hangmat heeft een mooie tropical houten standaard. Dit maakt hem een echte eyecatcher in de tuin. Met een draagvermogen van 204 kilogram is het ook zeker mogelijk om met twee personen aangenaam in de hangmat te liggen.

Maar ook met beweegbare kleine kindjes blijft de hangmat goed stevig staan. Verder wordt de hangmat geleverd met verstelbare hangmathaken, zo kun je hem naar wens monteren. Bovendien is ook het in en uit elkaar zetten van de hangmat eenvoudig. Kortom, echt een fijne hangmat!

Materiaal: Katoen
Lengte: 250 cm
Breedte: 120 cm
Draagvermogen: 204 kg
Merk: Vivere
Prijs: € 290,-

✔️ Stevig houten standaard
✔️ Eenvoudige montage

✔️ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✔️ Mooie kleurencombinaties
✔️ Ook zonder standaard te verkrijgen


Hangmat met Standaard 2 Persoons Vita5

Hangmat met Standaard 2 Persoons Vita5

Bekijk de hangmat bij bol.com ›

Dit is de VITA5 hangmat 2 persoons en hij valt er in smaak bij verschillende gebruikers. Ten eerste omdat hij lekker ligt. Ten tweede omdat het opzetten erg eenvoudig gaat. Bovendien kan hij dankzij de rubberen doppen zowel binnen als buiten staan.

Daarnaast is het een hangmat inclusief standaard, dus er zijn geen onverwachte kosten bij deze hangmat. De hangmat zelf voelt stevig aan, maar wel zacht genoeg om heerlijk in te liggen. Daar komt bij dat de stof weer- en UV bestendig is, zo blijven de kleuren goed behouden!

Materiaal: Katoen
Lengte: 250 cm
Breedte: 110 cm
Draagvermogen: 200 kg
Merk: Vita5
Prijs: € 150,-

✔️ Stevig
✔️ Geschikt voor zware personen

✔️ Beschikbaar in mooie kleuren
✔️ Inclusief afneembaar kussen
✔️ 4,9 uit 5 sterren van 30+ reviews