De mooiste Eurotrail campingkast gezocht?

Eurotrail campingkasten zijn er in allerlei soorten formaten. Ze zijn gemaakt voor de budget reiziger die wél kwaliteit wilt hebben. Het in- en uit elkaar zetten van de kasten gaat erg eenvoudig. Het skelet van de Eurotrail campingkast zit aan de buitenkant, hierdoor gaat er geen ruimte in de binnenkant verloren.

Bovendien staan de Eurotrail campingkasten ook van de grond. Ideaal als het zo hard regent dat je water stromen in je (voor)tent krijgt. Zo worden de opgeborgen spullen niet nat. De kasten kun je ook goed afsluiten en ze hebben een stijlvol minimalistisch design.


Top 6

Om het jouw gemakkelijk te maken hebben we hieronder de top 6 beste Eurotrail campingkasten op een rijtje gezet. Bij het samenstellen van deze top 6 is er gekeken naar specificaties, gebruikersbeoordelingen en prijs-kwaliteit verhouding.

Eurotrail Brocas

Eurotrail tentkast Brocas

Bekijk deze kast bij bol.com › Bekijk deze kast bij Bever ›

De eerste in deze top 5 is de Eurotrail campingkast Brocas. Deze kast is al jaren een populaire optie onder de kampeerders omdat hij zo snel en makkelijk op te zetten is. Hij heeft zes ruime opbergruimtes waarin je veel spullen kwijt kan. Bovendien staat hij boven de grond en heeft hij verstelbare poten. Zo kan je hem goed recht zetten.

Daarnaast heeft hij een hard bovenblad, ideaal omdat je deze ruimte nu praktisch kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om op te koken of je eten op te snijden. De kast is gemaakt van polyester en de planken ook, maar deze hebben een aluminium randje zodat ze niet doorzakken.

Gewicht: 9,45 kg
Materiaal: Polyester en aluminium
Afmetingen: 90 x 110 x 52 cm
Merk: Eurotrail
Gewicht: ± € 150,-

✔️ Ideaal voor het koken
✔️ Luchtvakken aan de achterkant voor extra licht
✔️ Oprolbare deuren
✔️ Verstelbare poten


Eurotrail Campingkast Orleans

Eurotrail Camingkast Orleans

Bekijk deze kast bij bol.com ›

De tweede kast is deze hoge camping kledingkast genaamd Orleans. Hij is 142 centimeter hoog en past hierdoor nog gemakkelijk in de tent. Bovendien heeft ook deze kast een harde bovenkant. Dit maakt hem stevig genoeg om een tas op te zetten of een camping lamp (of muggenlamp).

Hij heeft drie vakken, waarvan er 1 groot vak is waar je kleding kunt ophangen. Alle vakken kunnen worden afgesloten, maar deze kunnen ook worden opgerold. Voor de etages zijn er harde stevige aluminium plankjes meegeleverd die je op de stoffen etages kunt leggen.

Gewicht: 8,7 kg
Materiaal: Polyester en aluminium
Afmetingen: 142 x 90 x 52 cm
Merk: Eurotrail
Gewicht: ± € 130,-

✔️ Met drie hangvakken aan de zijkant
✔️ Stevig aluminium frame
✔️ Geleverd met draagtas
✔️ Fraai Scandinavisch ontwerp


Eurotrail Campingkast Aubenas

Eurotrail Campingkast Aubenas

Bekijk deze kast bij bol.com › Bekijk deze kast bij Bever ›

De volgende Eurotail Campingkast is Aubenas, dit is het kleine zusje van bovenstaande Brocas. Ze komen namelijk uit dezelfde collectie, alleen is de Aubenas de helft kleiner. In plaats van zes vakken heeft de Aubenas 3 opbergvakken. Deze vakken zijn af te sluiten met 1 oprolbare deur.

De kast is gemaakt van polyester en heeft ook mesh ramen aan de achterkant. Deze ramen zorgen voor licht, zodat je goed kunt zien wat er in het kastje ligt. De Eurotail Aubenas ie een mooi klein kastje die erg praktisch in gebruik is, zo heeft deze bijvoorbeeld ook een hard MDF top-blad.

Gewicht: 5,95 kg
Materiaal: Polyester en aluminium
Afmetingen: 98 x 52 x 60 cm
Merk: Eurotrail
Gewicht: ± € 99,-

✔️ Hoge verstelbare poten
✔️ Etages met aluminium afgewerkt
✔️ Snel op te zetten
✔️ Naast mintgroen te verkrijgen in donkerblauw, lichtblauw en groen.


Eurotrail Campingkast Cozumel

Eurotrail Campingkast Cozumel

Bekijk deze kast bij bol.com › Bekijk deze kast bij Coolblue ›

Breng orde in de tent met deze vrolijke limoen groene Cozumel campingkast van Eurotrail. Het is een stabiele kast met twee vakken van grote capaciteit. Ook deze kast is snel op te zetten en eenvoudig op te ruimen. Je kunt dit makkelijk in je eentje doen en hij staat binnen 10 seconden.

De Eurotrail campingkast is gemaakt van waterdicht polyester, ideaal als je droog ontbijtgerij wilt met de ochtenddauw. Hij is beschikbaar in drie verschillende kleuren: limoengroen, azuurblauw en koolzwart. Ook deze kast heeft een hard oppervlak waar je spullen op kunt zetten.

Gewicht: 5,49 kg
Materiaal: Polyester en aluminium
Afmetingen: 99 x 50 x 50 cm
Merk: Eurotrail
Gewicht: ± € 85,-

✔️ Degelijke kast
✔️ Vrolijk kleurtje
✔️ Eenvoudig op- en af te breken
✔️ Ook dubbel zo groot beschikbaar


Eurotrail Tunneltentkast Villefort

Eurotrail tunnel tentkast Villefort

Bekijk deze kast bij bol.com › Bekijk deze kast bij Bever ›

De op een na laatste in deze lijst is de Eurotrial Campingkast Villefort. Deze is speciaal ontworpen voor tunneltenten en andere tenten met een aflopende zijkant. Zo raak je geen kostbare ruimte kwijt achter de kast.

De kast is voorzien van zes vakken, en heeft ook mesh lucht- en lichtvakken aan de achterkant. Zo wordt de binnenkant van de kast niet muf en kun je alles goed blijven zien. Ook heeft de kast twee zijvakken van polyester en 1 van mesh, voor bijvoorbeeld spatels, pollepels en tijdschriften.

Gewicht: 10,7 kg
Materiaal: Polyester en aluminium
Afmetingen: 98 x 57 x 41 cm
Merk: Eurotrail
Gewicht: ± € 175,-

✔️ Efficiënt gebruik van de ruimte
✔️ Ook als drievaks beschikbaar
✔️ Simpel te monteren
➖ Slechts in 1 kleur te verkrijgen


Eurotrail Rieux

Eurotrail Rieux

Bekijk deze kast bij bol.com › Bekijk deze kast bij Bever ›

De laatste in deze lijst is de Eurotrail Rieux Campingkast. Dit is een klein schattig campingkastje die je eenvoudig kunt verplaatsen. Bijvoorbeeld ideaal tussen twee campingstoelen om je glazen en kleine bakjes op te zetten. Het kastje heeft een vak met twee etages.

Ook deze etages zijn gemaakt van polyester en afgewerkt met een aluminium randje. De kast zelf is ook gemaakt van waterdicht polyester en staat van de grond af. De kast is eenvoudig op te zetten en af te breken. Dit doe je door de klittenband los te halen, vervolgens vouwt hij zichzelf in elkaar.

Gewicht: 3,8 kg
Materiaal: Polyester en aluminium
Afmetingen: 60 x 50 x 60 cm
Merk: Eurotrail
Gewicht: ± € 80,-

✔️ Laag kastje
✔️ Geschikt als bijzettafeltje
✔️ Af te sluiten met roldeur
✔️ Fijn in gebruik