De beste elektrische vliegenmepper

Ben jij ook helemaal klaar met dat gezoem om je hoofd? Dan is een elektrische vliegenmepper misschien wel iets voor jou! Dit is een soort tennisracket waar je spanning op kan zetten. Wanneer je dan de vlieg (of ander klein insect, zoals een mug) raakt wordt deze geëlektrocuteerd, en heb jij er geen last meer van.

De spanning die op deze vliegenmeppers staat is zodanig laag dat jij er als mens geen last van hebt. Bovendien is ook de regelgeving aangepast sinds het begin van deze rackets. Hierdoor staat er nooit meer een extreem hoge spanning op, en zijn ze over het algemeen veilig voor kinderen/huisdieren.

Er zijn een hoop verschillende elektrische vliegenmeppers op de markt, zo heeft bol.com alleen al 250+ vliegenmeppers te koop! Daarom hebben wij een top 5 gemaakt van de beste elektrische vliegenmeppers op basis van specificaties, prijs-kwaliteit verhouding en gebruikerservaringen.


Fly Bye beste elektrische vliegenmepper

Fly Bye beste elektrische vliegenmepper

Bekijk deze mepper bij bol.com ›

Is dit de toekomst van vliegenmeppen? Waar we zijn gestart met een krant is dit een enorme vooruitgang. De eerste in deze lijst is deze geweldige van Fly Bye. Deze vliegenmepper heeft namelijk een dubbelfunctie. Hij is te gebruiken als elektrische vliegenmepper, maar wanneer hij in de accu staat is het een muggenlamp.

Een muggenlamp trekt kleine insecten (zoals vliegen en muggen) aan door middel van UV-A licht. Bovendien heeft de Fly Bye een oplaadbare accu (USB), zo hoef je nooit te zoeken naar batterijen. Bovendien slaat hij fijn en heeft hij een veilig raster voor de spanningsdraden.

Merk: Fly Bye
Gewicht: 610 gr
Oplaadbaar: Ja
Batterij: Accu
Prijs: ± € 35,-

✔️ Zorgt voor heerlijke nachtrust
✔️ Voor zowel actief als passief gebruik
✔️ Mooi design
✔️ Met oplaadbare accu


HG elektrische vliegenmepper

HG elektrische vliegenmepper

Bekijk deze mepper bij bol.com ›

Dit is al jarenlang een van de meest populaire vliegenmeppers. Vandaar dat hij ook op nummer 2 in onze lijst staat. Persoonlijk zijn wij geen fan meer van de HG vliegenmepper. Voorheen wel, maar sinds ze een vernieuwde versie (extra raster) hebben doorgevoerd waardoor hij wél een stuk kind veiliger is lijkt hij minder effectief.

Echter is de HG vliegenmepper een prima apparaat tegen een kleine prijs. Hij is eenvoudig te bedienen met een knop en werkt op 2 AA batterijen. Hij is dus makkelijk overal mee te nemen, ook als je geen stroom hebt. Niet voor niets krijgt hij een 4,1 uit 5 sterren van 100+ reviews.

Merk: HG
Gewicht: 177 gr
Oplaadbaar: Nee
Batterij: 2xAA
Prijs: ± € 10,-

✔️ Voordelige prijs
✔️ Kind- en huisdier veilig
✔️ 4,1 uit 5 sterren van 100+ reviews
✔️ Simpel te bedienen
➖ Veranderd ontwerp, tegenwoordig met raste
r


Foetsie elektrische vliegenmepper

Foetsie elektrische vliegenmepper

Bekijk deze mepper bij bol.com › Bekijk deze in het geel bij bol.com ›

Dit is een vliegenmepper met het oude ontwerp van de HG. Hij is ook extra krachtig, zo weet je zeker wanneer je het insect raakt dat deze het niet overleefd. Omdat deze extra krachtig is moet je wel op tijd de knopjes indrukken, omdat het iets langer duurt voordat hij op volle kracht is.

Omdat deze geen veiligheidsraster heeft hebben de insecten geen kans om te ontsnappen. Wel heeft deze elektrische vliegenmepper een beveiliging dat er een knop moet worden ingedrukt om de netspanning aan te zetten. Kortom, dit is een erg fijne vliegenmepper.

Merk: Foetsie
Gewicht: 215 gr
Oplaadbaar: Nee
Batterij: 2xAA
Prijs: ± € 15,-

✔️ Extra krachtig
✔️ Geen veiligheidsraster
✔️ Ook in traditioneel geel beschikbaar
➖ In de fabriek slechte kwaliteit controle
in de productie


Eazie ED mepper met lamp

Eazie ED mepper met lamp

Bekijk deze mepper bij bol.com ›

De volgende in deze lijst is de vliegenmepper en muggenlamp in 1 van Eazie ED. Dit is net zoals bovenstaande Fly Bye eentje met een dubbelfunctie. Je kunt zelf op jacht naar de insecten, maar ook wachten totdat ze ertegen aan vliegen. Ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer.

De Eazie ED is energiezuinig, heeft een drie dubbel net (met veiligheidsrasters) en heeft een oplaadbare accu. Het UV licht dat de mepper afgeeft is niet storend als je wilt slapen. Verder heeft hij een fijn handvat en een mooie vormgeving.

Merk: Eazie ED
Gewicht: 288 gr
Oplaadbaar: Ja
Batterij: Accu
Prijs: ± € 50,-

✔️ Werkt ook tegen fruitvliegjes
✔️ Verschillende standen in te stellen
✔️ Oplaadbaar door middel van micro USB kabel
✔️ Stijlvol in gebruik


Standaard mepper

Standaard mepper

Bekijk deze mepper bij bol.com ›

Dit is een standaard elektrische vliegenmepper. Hij is gemaakt van plastic en is hierdoor ook een echte lichtgewicht.  Deze vliegenmepper is beschikbaar in vier verschillende vrolijke kleurtjes. Deze handige vriend is te verkrijgen in het blauw, rood, groen en geel.

Hij is voorzien van een kind- en huisdier veilig raster. De spanning in de rasters wordt op zijn plek gehouden door de plastic versteviging in het midden van de racket. In de reviews is te lezen dat af en toe de batterijen los lijken te zitten, dit is makkelijk op te lossen door er een stukje papier tussen te doen.

Merk: Merkloos
Gewicht: 170 gr
Oplaadbaar: Nee
Batterij: 2xAA
Prijs: ± € 10,-

✔️ Redelijk groot raster
✔️ Doet goed zijn werk
✔️ Voordelige prijs
✔️ Beschikbaar in verschillende kleurtjes


Gardigo draaibare mepper

Gardigo draaibare mepper

Bekijk deze mepper bij bol.com ›

Ken je dat gevoel dat je een vlieg ziet zitten op het plafond maar hem niet kunt pakken omdat je geen goede hoek kunt maken? Met deze vliegenmepper heb je daar geen probleem meer mee! Je pakt de insecten op allerlei verschillende hoeken, bijvoorbeeld plat op het plafond!

Deze mepper heeft een fijn handvat en werkt hij degelijk. Ook deze elektrische vliegenmepper is voorzien van een raster ter bescherming en is hij kind- en huisdier veilig (twee knoppen tegelijk indrukken voor spanning, plus led licht). Hij werkt op 2 AA batterijen en deze kunnen in het handvat gezet worden.

Merk: Gardigo
Gewicht: 250 gr
Oplaadbaar: Nee
Batterij: 2xAA
Prijs: ± € 22,-

✔️ Handvat met vingerinkeping
✔️ Makkelijk op het plafond vliegen vangen
✔️ 90° draaibaar raster
✔️ Ideaal in gebruik