De beste balkon barbecues

Het is weer barbecue tijd! Heerlijk in het zonnetje op je balkon barbecueën. Maar welke barbecue gebruik je hiervoor? Hier hebben we de beste balkon barbecues voor je op een rij gezet. Ze zijn compact en beschikken over goede specificaties.

Weber Smokey Joe Premium

Weber Smokey Joe Premium

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Als eerste staat deze Weber Smokey Joe Premium. Hij is te gebruiken voor ongeveer 5 personen, en heeft een rond kookoppervlak met een diameter van 37 cm. Het is een echte barbecue die op houtskool werkt.

Je kunt hem ideaal op het balkon gebruiken, of meenemen naar het park. Hij beschikt over een deksel en draagbeugel. Het ventilatierooster zorgt ervoor dat je de luchttoevoer kan controleren. Je kunt deze balkon bbq in verschillende kleuren bestellen, denk aan blauw, zwart, rood of groen.

Type: Houtskool
Maximaal aantal personen: 1 – 5
Formaat kookoppervlak: 37 x 37 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 4 kg
Prijs: € 90,-

✔️ Vaak verkocht
✔️ Handige draagbeugel
✔️ Met brikettenmaatbeker
✔️ Verkrijgbaar in verschillende kleuren


Everdure Cube

Everdure Cube

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Deze Cube van Everdure ziet er mooi uit en heeft een praktisch design. Je neem hem zo mee dankzij de 2 hittebestendige draaghandvatten en het lichte gewicht. Hij heeft een vlakke bodem waardoor hij op de meeste ondergronden stabiel staat.

Ook dit is een houtskool barbecue, met een kookoppervlak van 25 bij 25 cm. Daarnaast beschikt hij over een bamboe werkblad, uitneembaar chroom rooster en geïntegreerd opbergvak. Een goede balkon barbecue met positieve reviews, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Type: Houtskool
Aantal personen: 1 – 3
Formaat kookoppervlak: 25 x 25 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 7 kg
Prijs: € 150,-

✔️ Goede prijs-kwaliteitsverhouding
✔️ Geïntegreerd opbergvak
✔️ Vlakke bodem
✔️ Verkrijgbaar in verschillende kleuren


Cadac Citi Chef 40 FS

Cadac Citi Chef 40 FS

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij FonQ ›

Toch liever een staande barbecue die op gas werkt? Dat kan ook! Deze Cadac Citi Chef 40 FS is met zijn formaat prima voor op het (grote) balkon of dakterras. Hij is ongeveer 95 cm hoog, 72 cm breed en 45 cm diep. Het kookoppervlak is rond en heeft een diameter van 39 cm.

Deze balkon bbq beschikt over vier poten, één brander, rooster met een antiaanbaklaag en twee zijtafels. Ook kan je bij deze barbecue de temperatuur in de gaten houden dankzij de dekselthermometer. Bij de barbecue krijg je een opbergtas meegeleverd.

Type: Gas
Aantal personen: 1 – 6
Formaat kookoppervlak: 39 x 39 cm
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 11 kg
Prijs: € 230,-

✔️ Staande gasbarbecue
✔️ Zijtafels en rooster met antiaanbaklaag
✔️ Opbergtas meegeleverd
✔️ Dekselthermometer


Princess Hybride Barbecue

Princess Hybride Barbecue

Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Voor een mooie prijs heb je deze compacte Princess barbecue. Een elektrische barbecue die je prima op het balkon kan gebruiken. Hij heeft een kookoppervlak van 44 bij 28,5 cm, nog best groot en genoeg voor 8 stukken vlees.

Hij is voorzien van windscherm, instelbare thermostaat en vetopvangbakje. Na gebruik is hij makkelijk schoon te maken. Het is een hybride barbecue die zowel met houtskool en elektriciteit te gebruiken is. Deze elektrische balkon barbecue heeft veel positieve reviews en is zeker een aanrader.

Type: Houtskool, Elektrisch
Aantal personen: 1 – 8
Formaat kookoppervlak: 44 x 28,5 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 4,8 kg
Prijs: € 60,-

✔️ Werkt elektrisch en op houtskool
✔️ Ruimte voor 8 stukken vlees
✔️ Positieve reviews
✔️ Met windscherm en vetopvangbakje


Boretti Tonello

Boretti Tonello

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Of wordt het deze mooie houtskoolbarbecue van Boretti? Een compacte barbecue waar je het vlees ook heel langzaam mee kan garen. Dit doe je op een lage temperatuur en door de deksel dicht te doen. De temperatuur kan je in de gaten houden dankzij de dekselthermometer.

Hij beschikt over een gietijzeren grillrooster wat lang mee gaat en de warmte goed vasthoudt. Je kunt zelf de luchttoevoer aanpassen. De barbecue is ongeveer 51 cm hoog en heeft een rond kookoppervlak van 36,5 cm. Na gebruik is de kolenbak met de asopvang gemakkelijk uitneembaar via de bovenkant.

Type: Houtskoolbarbecue
Aantal personen: 1 – 5
Formaat kookoppervlak: 36,5 x 36,5 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 12 kg
Prijs: € 170,-

✔️ Gietijzeren grillrooster
✔️ Langzaam vlees garen mogelijk
✔️ Dekselthermometer

✔️ Uitneembare kolenbak


Boretti Piccolino

Boretti Piccolino

Bekijk deze barbecue bij Coolblue › Bekijk deze barbecue bij bol.com ›

Of wordt het deze handige inklapbare barbecue? Je neemt hem super makkelijk mee en kan hem zo op tafel gebruiken. De barbecue werkt op gas en kan ook gebruikt worden als kooktoestel. Hij beschikt over één krachtige hoofdbrander van 3,5kWh en geëmailleerd grillrooster.

Aan de zijkant zitten twee inklapbare zijtafels. Deze zijn erg praktisch voor het bereiden van gerechten. In de deksel zit een geïntegreerde thermometer, zodat je de temperatuur in de gaten kan houden. Verder heeft hij een uitneembare vetopvangbak en kan je hem inklappen tot handig koffertje.

Type: Gas, kooktoestel
Aantal personen: 1 – 7
Formaat kookoppervlak: 46 x 34 cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: 14 kg
Prijs: € 220,-

✔️ Inklapbare barbecue
✔️ Zijtafels
✔️ Dekselthermometer
✔️ Uitneembare vetopvangbak